Η Jennifer Aniston λανσάρει τα δικά της προϊόντα ομορφιάς

04.09.2021
Η Jennifer Aniston λανσάρει τα δικά της προϊόντα ομορφιάς
Όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα

Η Jennifer Aniston ανακοίνωσε ότι λανσάρει τη δική της εταιρία ομορφιάς, η οποία ονομάζεται LolaVie, και θα κυκλογορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ενώ η 52χρονη ηθοποιός δεν έχει μοιραστεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα προϊόντα της, το site του brand δείχνει φωτογραφίες από μπαμπού, λεμόνια και νερό, υπονοώντας τη φυσικότητα που θα το χαρακτηρίζει. Τα αναμενόμενα προϊόντα της σειράς θα περιλαμβάνουν λοσιόν προσώπου και σώματος, αφρόλουτρο, κεριά και περιποίηση μαλλιών.

Το 2010, είχε κυκλοφορήσει ένα άρωμα με τίτλο LolaVie - το οποίο εξήγησε ότι σήμαινε "γέλιο στη ζωή" - αλλά αργότερα άλλαξε απότομα το όνομα του αρώματος σε "Jennifer Aniston" λόγω συγκρούσεων με παρόμοια μάρκα.

Παρόλο που προβλέπεται να έχει ενθουσιώδεις καταναλωτές παγκοσμίως, η Aniston έχει έντονο ανταγωνισμό στον χώρο. Η Hailey Baldwin και η Ariana Grande πρόκειται να δημιουργήσουν επίσης τις δικές τους εταιρείες καλλυντικών φέτος, ενώ η Kim Kardashian επεκτείνεται στην περιποίηση του δέρματος.Οι Paltrow, Rihanna, Jennifer Lopez και Kylie Jenner είναι μεταξύ των άλλων celebrities που ήδη κυριαρχούν στον τομέα.