5+1 μυστικά ομορφιάς για το καλοκαίρι

05.08.2020
5+1 μυστικά ομορφιάς για το καλοκαίρι
Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού, όμως στο μυαλό μας παραμένει ο μήνας προετοιμασίας για τις καλοκαιρινές διακοπές!

Παραλείψτε, λοιπόν, την έντονη ζέστη και εφαρμόστε μερικά μυστικά ομορφιάς, για παραμείνετε λαμπερές και δροσερές κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Ποια είναι τα καλοκαιρινά μυστικά ομορφιάς;

Αντηλιακό

Το αντηλιακό πρέπει να γίνει ο καλύτερος σας φίλος και η ασπίδα προστασίας σας από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες. Ακόμη και αν δεν έχετε διάθεση να προετοιμάσετε πολλά πράγματα, φροντίστε να έχετε ένα αντηλιακό στο νεσεσέρ σας. Μην ξεχνάτε ότι η αντηλιακή προστασία διατηρεί την επιδερμίδα νεανική και ενυδατωμένη!

Αloe vera

H αλόη βέρα είναι το απόλυτο after sun! Πρόκειται για μια φυσική εναλλακτική λύση, με υψηλή περιεκτικότητα νερού. Ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα και τη διατηρεί δροσερή μετά από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Tip: Μπορείτε να διατηρήσετε το θαυματουργό φυτό στο ψυγείο για μεγαλύτερη αναζωογόνηση και ευχάριστη αίσθηση δροσιάς!

Ιαματικό σπρέι

Το σπρέι νερού είναι το must have προϊόν του καλοκαιριού. Αποτελεί ένα πρωτοποριακό μυστικό ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα! Το ιαματικό νερό είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, καταπραΰνει το δέρμα και προσφέρει άμεση αναζωογόνηση. Δροσίζει την επιδερμίδα που έχει ταλαιπωρηθεί από το ήλιο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ του προσώπου.

Lip Balm

Τα όμορφα χείλη χαρίζουν περισσότερη αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα. Η περιποίηση των χειλιών πρέπει να εφαρμόζεται όλο το χρόνο. Τους θερμούς μήνες μπορείτε να επιλέξετε ένα lip balm με δείκτη προστασίας (SPF), ώστε να έχετε απαλά αλλά και προστατευμένα χείλη. Tip: Ενυδατώστε τα χείλη σας μετά από μια ολοκληρωμένη απολέπιση!

Μάσκα προσώπου

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω. Πριν την ενυδατική κρέμα προσώπου, εφαρμόστε μια μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Πολύ εύκολες στη χρήση είναι οι sheet masks, οι οποίες είναι υφασμάτινες και υπόσχονται θαυματουργά αποτελέσματα. Αφήστε την μάσκα ομορφιάς 10-15 λεπτά και θα δείτε άμεση ενυδάτωση και σύσφιξη.

Λάδι μαλλιών

Το αλάτι και το χλώριο ταλαιπωρούν την τρίχα των μαλλιών με αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχνουν αφυδατωμένα και θαμπά. Μετά το καθημερινό σας μπάνιο, απλώστε μια ποσότητα ελαίου στις άκρες των μαλλιών. Ιδανικά έλαια για τα μαλλιά είναι το καστορέλαιο ή το λάδι καρύδας. Τα μαλλιά σας θα δείχνουν πιο λαμπερά από ποτέ!

Τέλος, το σημαντικότερο μυστικό ομορφιάς που πρέπει να ανακαλύψετε, είναι η αγάπη για τον εαυτό σας. Αντιμετωπίστε το καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση και απολαύστε τις διακοπές σας!