Πώς να αποκτήσεις πιο λευκά δόντια από το σπίτι σου!

23.06.2020
Πώς να αποκτήσεις πιο λευκά δόντια από το σπίτι σου!
Εντυπωσιακά και ασφαλή αποτελέσματα χωρίς να επισκεφθείς τον οδοντίατρο

Το χαμόγελο είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δυνατά σημεία της εμφάνισης μας, που είναι ικανό να "κερδίσει" τους άλλους, να τους κάνει να μας συμπαθήσουν, ή ακόμα και να μας εμπιστευτούν.

Δες και αυτό: Διώξε τους μαύρους κύκλους χωρίς το concealer

Η λεύκανση δοντιών με τη βοήθεια ειδικών οδοντιάτρων γίνεται ολοένα και πιο περιζήτητη τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν είναι πάντα η πιο εύκολη και βιώσιμη επιλογή, καθώς για κάποιους μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβή απ'όσο μπορούν να αντέξουν οικονομικά.

Δες παρακάτω τους τρόπους με τους οποίους μπορείς από την άνεση του σπιτιού σου να κάνεις καλή, αποτελεσματική και ασφαλή λεύκανση δοντιών:

Το σωστό βούρτσισμα
Θα πρέπει να βουρτσίζεις σχολαστικά τα δόντια σου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, να κάνεις καθαρισμό με νήμα μία φορά την ημέρα και να χρησιμοποιείς μία καλή, λευκαντική οδοντόκρεμα.

Τα σωστά προϊόντα στοματικής υγιεινής
Μπορεί μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα να είναι αρκετά ακριβότερη από μία απλή, αλλά οι ειδικοί συμβουλεύον ότι πρόκειται για κάτι που αξίζει τα λεφτά του εάν τα δόντια σου είναι κάτι που πραγματικά βάζεις σε υψηλή προτεραιότητα. Το προτέρημα τους είναι πως παρέχουν πολύ πιο βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό από τις κλασσικές, ενώ πολλές διαθέτουν timer ώστε να ξέρεις πόση ώρα πρέπει να βουρτσίζεις τα δόντια σου.

Αυτό το είδες; 6 ανέξοδα beauty tips που πρέπει να δοκιμάσεις άμεσα!

Η σωστή διατροφή
Η υγιεινή διατροφή δεν επηρεάζει μόνο την υγεία και την επιδερμίδα μας, αλλά και τα δόντια μας. Αν θέλεις λευκότερα δόντια με φυσικό τρόπο, απόφυγε αλκοόλ όπως το κόκκινο κρασί, τον καφέ και τις τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Είναι καλύτερο να αποφύγεις...
...τις ταινίες λεύκανσης. Τα προϊόντα λεύκανσης περιέχουν υπεροξείδιο, ένα χημικό συστατικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία αν δεν χορηγηθεί σε σωστές ποσότητες. Σε πολλές χώρες, η νομοθεσία έχει αλλάξει και οι ταινίες του εμπορίου δεν θεωρούνται πλέον ασφαλείς.