Τα tips για ίσια μαλλιά σα να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο

09.01.2022
Τα tips για ίσια μαλλιά σα να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο
Όσα συμβουλεύουν οι ειδικοί

Τα ίσια μαλλιά ανέκαθεν θεωρούνταν εντυπωσιακά και ιδανικά για κάθε περίσταση, από ένα λαμπερό πάρτι μέχρι ένα επαγγελματικό look.

Τα μυστικά για επαγγελματικό λούσιμο μαλλιών

Παρακάτω θα βρεις τις συμβουλές για ολόισια και απαλά μαλλιά:

  • Αρχικά, είναι σημαντικό να σημειωθεί η σημασία των καλά ενυδατωμένων μαλλιών. Η σωστή ενυδάτωση των μαλλιών βοηθάει σε οποιοδήποτε χτένισμα θέλεις να κάνεις, ειδικά όταν η βάση τους είναι τα ίσια μαλλιά. Χρησιμοποίησε προϊόντα ενυδάτωσης για να θρέψεις και να προστατέψεις τα μαλλιά σου αλλά και ειδικές θεραπείες και conditioner για να καταπολεμήσεις το φριζάρισμα.
  • Μεγάλη σημασία στα ίσια μαλλιά έχει και το να είναι απαλά, οπότε χρησιμοποίησε προϊόντα κατά της υγρασίας και του φριζαρίσματος, που ενυδατώνουν χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά, ακόμη και αν αυτό είναι κάποιο προϊόν που τα προστατεύει από τη θερμότητα.
  • Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα εργαλεία styling, εφαρμόζοντας πάντα πρώτα ένα προϊόν προστασίας στα μαλλιά σου. Στην αρχή μπορείς να δουλέψεις με μια ηλεκτρική χτένα και να ολοκληρώσεις με μια πρέσα. Πάρε τα μισά μαλλιά και πίεσε μέχρι τις άκρες χρησιμοποιώντας μια επίπεδη πρέσα. Για να αποφύγεις την φθορά από τη θερμότητα, απόφυγε να τα περάσεις πολλές φορές με την πρέσα και χρησιμοποίησε χαμηλή θερμοκρασία.
  • Σε ό,τι αφορά τη συντήρηση, μπορείς να τυλίξεις τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια τη νύχτας με ένα σατέν ή ένα μεταξωτό μαντήλι και να αγοράσεις μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη για να ενισχύσεις την προστασία των μαλλιών σου. Επίσης, για να προστατεύσεις το ίσιωμα, μπορείς να φοράς ένα σκουφάκι όσο κάνεις μπάνιο.