Οι 3 μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη του 2022

10.01.2022
Οι 3 μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη του 2022
Σύμφωνα με όσα παρουσίασαν οι σχεδιαστές στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά, με τάσεις που φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν και θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες. Εκτός από εντυπωσιακές δημιουργίες, οι beauty λεπτομέρειες κατάφεραν επίσης να κλέψουν τις εντυπώσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά τα μαλλιά, με ευφάνταστα χτενίσματα και αξεσουάρ.

Οι τάσεις στα μαλλιά που ανυπομονούμε να δούμε το 2022

Παρακάτω θα δεις τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, όπως παρουσιάστηκαν στη Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης:

Αξεσουάρ μαλλιών

Σύμφωνα με την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, τα αξεσουάρ στα μαλλιά θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα αξεσουάρ που είδαμε στα shows του οίκου Moschino, με 90s πλαστικές χάντρες, του οίκου Anna Sui, με πολύχρωμα ψάθινα καπέλα και μεταξωτά μαντήλια, αλλά και του οίκου Alice & Olivia, με clips σε έντονα χρώματα, κορδέλες και φιόγκους.

Wet hair

Είδαμε το εφέ των βρεγμένων μαλλιών στα shows του Peter Do, της Gabriela Hearst, αλλά και του Jason Wu.

Περίπλοκες πλεξούδες

Στο show του οίκου Christian Siriano είδαμε τεράστια extensions για να δημιουργηθούν αξιοθαύμαστα μακριές πλεξούδες των μοντέλων. Από την άλλη, ο οίκος Proenza Schouler πρότεινε minimal αλλά όχι σοφιστικέ πλεξούδες, με φυσική υφή μαλλιών.