Πώς στυλιζάρουν τις αφέλειες τους οι γαλλίδες;

29.12.2021
Πώς στυλιζάρουν τις αφέλειες τους οι γαλλίδες;
Τρεις στυλάτες γυναίκες δίνουν τα δικά τους tips

Όπως οι μπερέδες ή οι μαρινιέρες, οι αφέλειες φαίνονται καλύτερες στις Γαλλίδες. Το μυστικό για να τις ταιριάξουν στο πρόσωπο και το στυλ σου ενώ παράλληλα θα έχουν μια δόση κομψότητας, είναι να επιλέξεις το στυλ που ταιριάζει σε εσένα.

Πώς να αποκτήσεις τις αφέλειες της Kaia Gerber

Παρακάτω, θα δεις πώς τρεις διαφορετικές γαλλίδες στυλιζάρουν τις δικές τους αφέλειες:

Ίσιες αφέλεις

Με τα ζυγωματικά της σε σχήμα πυραμίδας, τις αστραφτερές βλεφαρίδες της και τις γεμάτες καστανές της αφέλειες, δεν είναι περίεργο ότι η ομορφιά του μοντέλου Louise Follain συγκρίνεται με την Jane Birkin. Πλησιάζοντας το πνεύμα του ειδώλου της μόδας της δεκαετίας του '70, η Follain δίνει μια παριζιάνικη πινελιά στις ίσιες αφέλειες, κουρεύοντάς τις η ίδια μόλις αρχίσουν να περνούν από τις βλεφαρίδες της.

Αφέλειες σε στυλ Brigitte Bardot

Η Sabina Socol προτιμά τις αφέλειες τις πλαϊνές, τύπου Brigitte Bardot. «Πλαισιώνουν το πρόσωπο και έχουν μια ρομαντική αίσθηση» λέει η ίδια. Συνδυάζονται καλά με μια κορδέλα ή αλογοουρά, και η Socol λέει πως τις σκέφτεται επίσης ως μια απόσπαση της προσοχής από τη θαμπή της επιδερμίδα το φθινόπωρο. «Τραβούν την προσοχή αλλού», λέει. «Στα γαλλικά, θα λέγαμε πως είναι μια cache misère». Με άλλα λόγια, μια προσωρινή λύση για μια ακατάστατη κατάσταση...αλλά κομψή.

Σγουρές μακριές αφέλειες

Για το μοντέλο Mélodie Vaxelaire, ο καλύτερος τρόπος να πλαισιώσει το πρόσωπο της, είναι με φυσικές μακριές σγουρές αφέλειες. Σε αντίθεση με την πεποίθηση ότι οι αφέλειες είναι υψηλής συντήρησης, το σχήμα και η υφή τους επιτρέπουν στη Vaxelaire ένα στυλιζάρισμα που πάντα θαύμαζε στο είδωλό της, Françoise Hardy. «Οι αφέλειες με βοηθούν να φαίνομαι σαν να έχω ήδη χτενίσει τα μαλλιά μου», εξηγεί, προσθέτοντας ότι κόβει τα μαλλιά της μόνο κάθε δύο μήνες.