Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται μακρύτερα

06.08.2020
Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται μακρύτερα
Τα tips των ειδικών

Την περσινή σεζόν, το καρέ ήταν το απόλυτο must στις τάσεις των μαλλιών. Αν ήσουν και εσύ μια από τις πολλές γυναίκες που το δοκίμασαν, είναι πολύ πιθανό να σου έχουν λείψει τα μακριά σου μαλλιά και να θέλεις να τα φέρεις και πάλι πίσω.

Δες και αυτό: Πώς να έχεις τέλεια μαλλιά κάθε μέρα

Κάθε γυναίκα που έχει δοκιμάσει να μακρύνε τα μαλλιά της, ξέρει ότι πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία, με υπομονή και επιμονή. Υπάρχουν όμως και μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να πας ευκολότερα και πιο γρήγορα στον τελικό σου στόχο. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά:

- Αρχικά, το να μην τα κουρεύεις ποτέ επειδή ο στόχος σου είναι να τα μακρύνεις είναι λάθος. Αν τα μαλλιά σου φτάνουν στο ύψος του ώμου σου, είναι καλή ιδέα να τα φιλάρεις από την πλευρά του αυχένα και περιμετρικά, αφήνοντας φράντζες μέχρι το σαγόνι. Αυτό θα δώσει στο κούρεμα ένα μακρόστενο σχήμα που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχεις πιο μακριά μαλλιά.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις καλοκαιρινές μπούκλες χρησιμοποιώντας την πρέσα σου

- Αν έχεις ήδη μακριά μαλλιά, κόψε δυο πλάγιες φράντζες που ακουμπούν στα μήλα, κάτι που θα προσθέσει κι άλλους πόντους στα μαλλιά σου.

- Σε ό,τι αφορά το χρώμα, μπορείς να ανοίξεις λίγο τις άκρες, καθώς η αντίθεση με την πιο σκούρα ρίζα θα δημιουργήσει μια ελαφρά ψευδαίσθηση, δίνοντας έμφαση στο μήκος των μαλλιών.

- Δεν είναι μόνο το ίσιωμα που προσθέτει μήκος. Ένα ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες, δίνει αέρα στα μαλλιά χωρίς να τονίζει τυχόν "ατέλειες".