Ολόγραμμα στα μάτια: Το νέο make up trend του καλοκαιριού

 Ολόγραμμα στα μάτια: Το νέο make up trend του καλοκαιριού
Το καλοκαίρι μας ανεβάζει τη διάθεση και οι επερχόμενες τάσεις στα μαλλιά, τα νύχια και το μακιγιάζ μας κάνουν να ανυπομονούμε να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η πιο ζεστή εποχή του χρόνου.

Στην κατηγορία των νυχιών, τα mirrored και τα strawberry-milk νύχια αναδεικνύονται ως η τάση του καλοκαιριού. Στο κομμάτι του μακιγιάζ, ετοιμάσου να δεις hologram μάτια παντού. Αυτή η ιριδίζουσα, αστραφτερή τάση στο μακιγιάζ ματιών, θα σε κάνει να αφήσεις στην άκρη το υγρό eyeliner σου για να εφαρμόσεις εύκολα σκιές ματιών και highlighters.

Ο διάσημος makeup artist Michael Anthony δημιούργησε αρχικά «hologram μάτια» στην Katy Perry για ένα επεισόδιο του «American Idol» για να ταιριάζουν με το μεταλλικό πράσινο φόρεμά της. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα γυαλιστερό βλέμμα που αντανακλούσε το φως όμορφα.

{https://www.instagram.com/p/CrZONE5P0xM/?img_index=1}

Με το «hologram» οι μαργαριταρένιες αποχρώσεις στη σκιά ματιών μπορεί να φαίνονται σαν να μετατοπίζονται στο φως, δίνοντάς τους την εντύπωση της κίνησης. «Μερικές φορές δεν είστε σίγουροι αν βλέπετε αυτό που έχετε μπροστά σας ή αν είναι μια προσομοίωση ή ένα έξυπνο κόλπο», λέει ο Anthony στο popsugar.

Κόκκινο eyeliner: 5 ιδέες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Πώς να κάνεις hologram μάτια

Tα hologram μάτια μπορεί να είναι ακριβώς η τάση που χρειάζεσαι για να εμπλουτίσεις το μακιγιάζ σου. Για να δημιουργήσεις την εμφάνιση στο σπίτι, ξεκίνα προετοιμάζοντας τα βλέφαρά σου με ένα concealer ή μια nude σκιά ματιών.

«Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου, εφαρμόζεις μια ιριδίζουσα και όχι ψυχρή σκιά ή highlighter στο κέντρο των βλεφάρων, στην εσωτερική γωνία και στο κόκκαλο του φρυδιού», λέει ο Anthony. Το κλειδί είναι να πιέσεις, όχι να λερώσεις τη μπογιά.

{https://www.instagram.com/p/COBSyyDjwmf/}

Ο οδηγός μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50 ετών

«Και εδώ είναι το μαγικό κόλπο: Χρησιμοποιώ ένα πινέλο για eye-liner και βρέχω το προϊόν με νερό και στρώνω την επάνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων με το υγρό highlighter ή τη σκιά», λέει ο Anthony. “Αυτό ενεργοποιεί το προϊόν και σoυ δίνει ένα ελαφρώς διαφορετικό αποτέλεσμα και τραβάει πραγματικά την προσοχή όλων στα μάτια σου».

Τι λες; Θα σου πηγαίνει ένα ολόγραμμα στα μάτια σου;

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 08:03