8 DIY κόλπα ομορφιάς για να γλυτώσεις χρόνο στο μακιγιάζ σου με τέλειο αποτέλεσμα

8 DIY κόλπα ομορφιάς για να γλυτώσεις χρόνο στο μακιγιάζ σου με τέλειο αποτέλεσμα
Κάθε μέρα εμφανίζονται νέα κόλπα ομορφιάς στα social media και πολλές φορές μπορεί να δυσκολεύεσαι να επιλέξεις ποιο αξίζει να δοκιμάσεις και ποιο θα είναι χρήσιμο για τον εαυτό σου.

Ευτυχώς, μερικές από τις συμβουλές, που γίνονται συνήθως viral, όχι μόνο λειτουργούν αλλά αποφέρουν πραγματικά καλά αποτελέσματα και κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Σε αυτή τη λίστα θα βρεις δοκιμασμένα κόλπα ομορφιάς που μπορείς να δοκιμάσεις άφοβα για ένα αποτελεσματικό και εύκολο καθημερινό μακιγιάζ.

Έντονο contouring

Αν σου φαίνεται δύσκολο το contouring, αυτό το κόλπο θα το κάνει πολύ πιο εύκολο. Απλώς χρησιμοποίησε το ψηλό τακούνι ενός παπουτσιού και τοποθέτησε το στο πρόσωπό σου κατά μήκος του ζυγωματικού σου (μπορείς να τυλίξεις το τακούνι με μεμβράνη κουζίνας για να είναι καθαρό). Χρησιμοποίησε το ως στένσιλ για έντονο περίγραμμα.

Το hack που σε βοηθά να ταιριάζεις το ρουζ με το χρώμα των χειλιών σου κάθε φορά

Έντονο ματ look στα χείλη

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την ιδέα για ένα έντονο ματ look στα χείλη. Βάλε ένα χαρτομάντιλο πάνω από τα χείλη σου και εφάρμοσε το κραγιόν και μετά την πούδρα, πάνω από το χαρτομάντηλο. Όταν το αφαιρέσεις, τα χείλη σου από κάτω θα είναι έτοιμα με μια εντυπωσιακή ματ απόχρωση.

Γρήγορο γαλλικό μανικιούρ

Βάψε μια γραμμή στη βάση του αντίχειρά σου με βερνίκι νυχιών. Πίεσε το πάνω μέρος κάθε νυχιού μέσα σε αυτό για ένα γρήγορο και απλό γαλλικό μανικιούρ.

Lip gloss

Δυσκολεύεσαι να απλώσεις το κραγιόν σου; Τοποθέτησε μια φουρκέτα πάνω από τα χείλη σου και εφάρμοσε το χρώμα στο εσωτερικό της. Αυτό θα σου διασφαλίσει ότι το μακιγιάζ θα παραμείνει κάτω από τη γραμμή των χειλιών σου.

6 τάσεις μακιγιάζ που θα κάνουν πιο λαμπερό το πρόσωπό σου τους καλοκαιρινούς μήνες

Εyeliner σε δύο δευτερόλεπτα

Βούτηξε το νύχι σου σε υγρό eyeliner και μετά πέρασε το νύχι σου προς τα έξω από τη γωνία του ματιού σου. Με μια απλή κίνηση, αυτό θα δημιουργήσει ένα ονειρικό βλέμμα με φτερωτό eyeliner.

Έντονα φρύδια

Αν περνάς πολύ χρόνο για να φροντίσεις τα φρύδια σου να φαίνονται σωστά, αυτή η συμβουλή είναι για εσένα. Βάλε το δάχτυλό σου σε σκιά ματιών παρόμοιας απόχρωσης με τα φρύδια σου. Στη συνέχεια πέρασε το δάχτυλό σου μία φορά πάνω από κάθε φρύδι. Απομάκρυνε τυχόν υπολείμματα κάτω και πάνω με ένα Q-tip και είσαι έτοιμη.

DIY μπούκλες χωρίς θερμότητα

Τοποθέτησε τη ζώνη μιας ρόμπας στο κεφάλι σου και τύλιξε τα μαλλιά σου γύρω από αυτή σε κάθε πλευρά. Στερέωσε με λαστιχάκια μαλλιών και αφήσε τα όλο το βράδυ. Το πρωί, αφαίρεσέ τα και θα έχεις τις τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Σωστή εφαρμογή κραγιόν

Βάλε μια μπατονέτα ανάμεσα στα χείλη σου ενώ απλώνεις το κραγιόν σου. Αυτό θα σου εξασφαλίσει ένα τέλεια τακτοποιημένο χρώμα.

Ιδού και οι αντίστοιχες εικόνες για να περάσεις στην πράξη.

{https://www.youtube.com/watch?v=fy4TxQnVrzs}

Τελευταία τροποποίηση στις 03.05.2023 - 06:22