6 τάσεις μακιγιάζ που θα κάνουν πιο λαμπερό το πρόσωπό σου τους καλοκαιρινούς μήνες

Gigi Hadid
Gigi Hadid (photo: @patrickta)
H μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και το μακιγιάζ γίνεται πολύ πιο μίνιμαλ και δροσερό καθώς πλησιάζει το αγαπημένο μας καλοκαίρι.

Αν και μερικές από τις φετινές ανοιξιάτικες τάσεις ομορφιάς ήταν ομολογουμένως παρόμοιες με τις περσινές, το καλοκαίρι του 2023 θα έχει τον δικό του χαρακτήρα και θα έχει να κάνει με την λάμψη. Ειδικότερα στο μακιγιάζ, στόχος είναι να φωτιστεί η επιδερμίδα και οι επαγγελματίες του είδους δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην περιποίηση του δέρματος, ώστε να χρειάζονται πιο ελαφριά στρώματα κάλυψης για το καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Επιπλέον την τιμητική τους θα έχουν απροσδόκητες έντονες αποχρώσεις που αν και συνδέονται συχνότερα με την περίοδο των γιορτών, είναι βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα αναδειχθούν με τη ζωντάνια ενός λαμπερού χείλους ή ακόμα και με ένα πολύχρωμο eyeliner — ειδικά όταν συνδυάζονται με μια ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Μήπως όμως χρειάζεσαι λίγη έμπνευση καθώς θα ξαναγεμίζεις το τσαντάκι των καλλυντικών σου; Ιδού 6 καλοκαιρινές τάσεις μακιγιάζ που οι beauty experts συμφωνούν ότι θα είναι στη μόδα τους επόμενους μήνες.

{https://www.instagram.com/p/CotvcwIvUYo/}

{https://www.instagram.com/p/CpylMdvJip5/?img_index=1}

{https://www.instagram.com/p/Cn-iz_mv4RS/}

{https://www.instagram.com/p/CqVm-nlroFJ/}

{https://www.instagram.com/p/CqENAUQjJt5/}

{https://www.instagram.com/p/Cqafk-jj5HV/}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.04.2023 - 08:51