5 τάσεις μακιγιάζ που θα καθορίσουν τη φετινή άνοιξη

5 τάσεις μακιγιάζ που θα καθορίσουν τη φετινή άνοιξη
Photo: @babskymakeup
Ο κρύος καιρός μας αποχαιρετά σιγά-σιγά για να δώσει τη θέση του στην άνοιξη η οποία παραδοσιακά φέρνει νέες τάσεις στην ομορφιά.

Οι glam τάσεις που επικράτησαν τους μήνες του χειμώνα εστιάζαν στο να δώσουν μιαν άποψη στο look σου, αφού το bold eyeliner και οι μεταλλικές υφές φορέθηκαν πολύ. Παρακάτω θα δεις 5 τάσεις μακιγιάζ που οι επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς προβλέπουν ότι θα καθορίσουν την φετινή άνοιξη.

Αποχρώσεις λεβάντας

Τέτοια εποχή φορέθηκε πολύ το μωβ ρουζ. Μια τάση που θα δούμε την άνοιξη είναι η επιστροφή της μωβ σκιάς. Οι ιριδίζουσες σκιές σε αποχρώσεις λεβάντας, σε συνδυασμό με έξτρα μάσκαρα θα απογειώσουν το look σου.

{https://www.instagram.com/p/COf6Cz0A8jW/}

Το look της μπαλαρίνας

Το look της μπαλαρίνας φορέθηκε πολύ σε επιδείξεις μόδας τους προηγούμενους μήνες. Οι βλεφαρίδες επιβάλλεται να είναι έντονα βαμμένες με μαύρη μάσκαρα και τα χείλη με απαλό ροζ κραγιόν. Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις του ροζ για να διαλέξεις.

{https://www.instagram.com/p/CnfSjHsoj-v/}

Ιριδίζοντα μάτια

Το shimmer είναι αυτό που χρειάζεσαι για την άνοιξη. Μια λαμπερή σκιά ματιών που καλύπτει το άνω βλέφαρο φέρνει φωτεινότητα στο μακιγιάζ των ματιών σου. Για ελαφριά λάμψη, απλώς εφάρμοσε τη με το δάχτυλό σου ή με μια χνουδωτή βούρτσα ματιών αντί να τη βάλεις με μια επίπεδη βούρτσα.

{https://www.instagram.com/p/Ce5XFkjPieF/}

Sixties

Τη δεκαετία του '60 οι γυναίκες έβαζαν bold eyeliner, παστέλ σκιές, ψεύτικες πλούσιες βλεφαρίδες και τα μαλλιά τους τα κρέπαραν ψηλά. Και σταρ όπως η Jenna Ortega, η Florence Pugh και πολλές άλλες, πειραματίζονται με τις τάσεις αυτής της δεκαετίας.

{https://www.instagram.com/p/CnQiduurn-8/}

Έντονο κραγιόν

Ας το παραδεχτούμε. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες για αυτό και όσες βαριόμαστε να βάψουμε τα μάτια μας, μπορούμε να κάνουμε ένα statement lip και ναι, είναι μια από τις πιο trendy τάσεις για τους επόμενους μήνες. Αυτή η τάση ενθαρρύνει τον πειραματισμό με νέες τεχνικές και συνδυασμούς χρωμάτων για χείλη που θα μαγνητίσουν.

{https://www.instagram.com/p/ClzEtGmMNbX/}