Κόκκινο eyeliner: 5 ιδέες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

25.05.2022
Κόκκινο eyeliner: 5 ιδέες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις
Το κόκκινο είναι ένα από εκείνα τα χρώματα - ειδικά στον αστραφτερό κόσμο της ομορφιάς - που αντιπροσωπεύει την εσωτερική δύναμη και την ισχυρή αυτοπεποίθηση αλλά απαιτεί προσοχή.

Το κόκκινο eyeliner αν και είναι συνήθως μια απόχρωση που χρησιμοποιείται από μοιραίες γυναίκες, όπως για παράδειγμα η Monica Bellucci καθώς και από στάρλετς του παλιού Hollywood, βλέπε Marilyn Monroe, είναι σήμερα ένα μεγάλο trend, το οποίο βρίσκει τη θέση του σιγά σιγά αλλά σταθερά και γίνεται ένα απόλυτο glam look στην viral πλατφόρμα του TikTok.

Όπως ακριβώς είπε κάποτε η Audrey Hepburn, «υπάρχει μια απόχρωση του κόκκινου για κάθε γυναίκα». Παρακάτω μπορείς να δεις 5 παιχνιδιάρικες εμφανίσεις κόκκινου eyeliner που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Το αιχμηρό κόκκινο φτερό

Αντικατάστησε το κλασικό cat eye σου με μια πιο ζωντανή, φλογερή απόχρωση αληθινού κόκκινου.

Κόκκινο που αναδύεται μέσα από το μάτι

Βάψε από μέσα το κάτω μέρος του ματιού σου με μια πιο τολμηρή κόκκινη απόχρωση.

Το μάτι που κάνει αντίθεση

Σε συνδυασμό με το φούξια, το χρώμα που είναι πιο πολύ απ’ όλα στη μόδα ( θα έχεις παρατηρήσει είναι παντού), αυτό το πολύχρωμο γραφικό look προσφέρει μοναδικά vibe και είναι εξαιρετικά τολμηρό με κόκκινες βλεφαρίδες.

Το απλό διπλό φτερό

Διατήρησε το look σου απλό και καθαρό, με γυμνό βλέφαρο που είναι όμορφα διακοσμημένο με έντονο κόκκινο eyeliner, τόσο στην επάνω όσο και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.

Aπαλή σκιά ματιών σε κόκκινη απόχρωση

Ένα απαλό φτερό στη σκιά του χρώματος του ηλιοβασιλέματος είναι πολύ γλυκό και διακριτικό (ειδικά όταν συνδυάζεται με μια sun-kissed, φυσική εμφάνιση).