Τα καλύτερα beauty looks από το Φεστιβάλ Καννών 2022

30.05.2022
Τα καλύτερα beauty looks από το Φεστιβάλ Καννών 2022
Τα hairstyles και τα μακιγιάζ που εντυπωσίασαν και θα μείνουν στην ιστορία του μεγάλου κινηματογραφικού φεστιβάλ

Το ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών μπορεί πρώτα απ' όλα να είναι γνωστό ως η βιτρίνα των μεγαλύτερων κινηματογραφικών ταλέντων στον κόσμο, αλλά είναι επίσης μια γιορτή της μόδας, φιλοξενώντας μερικές από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της χρονιάς.

Τα καλύτερα beauty looks των φετινών BAFTA Awards

Το φετινό φεστιβάλ των Καννών ολοκληρώθηκε, και στον απόηχο του άφησε μοναδικά beauty looks που ενέπνευσαν. Δες παρακάτω τα beauty looks που ξεχώρισαν,

Elsa Hosk

Η Elsa Hosk έφερε το δράμα στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό up-do σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό της glam: ροζ χείλη και "γατήσιο" eyeliner.

Jourdan Dunn

Το μοντέλο έκανε μια όμορφη εμφάνιση με ροζ μακιγιάζ, με γυαλιστερά nude χείλη και up-do μαλλιών.

Winnie Harlow

Η Winnie Harlow είχε τα μαλλιά της σε κλασικά κύματα του Hollywood, με ένα πιο σύγχρονο μακιγιάζ με μια αιωρούμενη γραμμή σε χρυσό.

Kaia Gerber

Το χαλαρό up-do του μοντέλου ήταν μια "αναστροφή της δεκαετίας του '90 στις Κάννες", εξήγησε η hair stylist της, Halley Brisker. Συμπληρώθηκε με απαλό μακιγιάζ, από την makeup artist Chanel Nina Park.

Bella Hadid

Η Bella Hadid συνδύασε το vintage Versace φόρεμά της με γραφικό μακιγιάζ ματιών και έναν πλεγμένο κότσο.

Sara Sampaio

Το παραμυθένιο χτένισμα της Sara Sampaio, με πλεκτό μπροστινό μέρος και κυματισμούς στα μήκη, ταίριαξε τέλεια με το off-shoulder φόρεμα Zuhair Murad.

Kristen Stewart

Η Kristen Stewart απέδειξε ότι η ακατάστατη αλογοουρά μπορεί να είναι κατάλληλη για το κόκκινο χαλί, με αυτή τη μεστή, ανάγλυφη έκδοση. Συνδύασε το χτένισμα με το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της, με νότες ροζ ανάμεσα σε ένα smokey eye look και ένα διακριτικό κραγιόν.

Emily Ratajkowski

Τις εντυπώσεις έκλεψε η πλούσια φράντζα της Emily Ratajkowski που ενίσχυσε την κομψή εμφάνιση της.

Josephine Skriver

Η Josephine Skriver επέλεξε ένα κομψό, γραφικο look. Το μακιγιάζ της επικεντρώθηκε σε ένα αιωρούμενο μαύρο liner.