4 απρόσμενα κόλπα που θα σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη από ότι είσαι

01.03.2024
4 απρόσμενα κόλπα που θα σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη από ότι είσαι
Όταν μας πιάνουν οι ανασφάλειες μας και σκεφτόμαστε το πόσο ωραία θα ήταν να μέναμε για πάντα νέες, καταλήγουμε να ψάχνουμε για ορούς ομορφιάς και λοσιόν που υπόσχονται αιώνια νεανική επιδερμίδα. Ωστόσο, όλα, από το χτένισμά σου έως τις βλεφαρίδες σου μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην εμφάνισή σου.

Μην ανησυχείς γιατί υπάρχουν πολλοί εκπληκτικοί τρόποι για να αποτυπώσεις αυτήν τη νεανική λάμψη οι οποίοι δεν απαιτούν τίποτα περισσότερο από μερικές αλλαγές στην εμφάνισή σου. Ιδού μερικοί για να δοκιμάσεις!

Απόφυγε το πολύ μακιγιάζ

Το contouring έχει γίνει trend και πολλές από εσάς μπορεί να το κάνετε τακτικά, πιστεύοντας ότι θα σας δώσει μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Ωστόσο, αυτή δεν είναι καλή επιλογή εάν θέλεις να φαίνεσαι φρέσκια. Θα πρέπει επίσης να αποφύγεις τη χρήση μάσκαρας στις κάτω βλεφαρίδες, καθώς μπορεί να σου κάνει σκιές και να σου δημιουργήσει ψεύτικους μαύρους κύκλους - μπορεί ακόμη και να φαίνονται πεσμένα τα μάτια σου.

Τα λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι κουρασμένη

Φόρεσε το σωστό μέγεθος σουτιέν

Επένδυσε σε ένα σωστό σουτιέν. Πρώτα απ 'όλα, θα σε βοηθήσει με τη στάση σου. Θα σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη και 5 κιλά πιο αδύνατη. Τα χαλαρά σουτιέν μπορεί να προκαλέσουν πτώση τoυ ντεκολτέ σου. Η απομάκρυνσή του στήθους από την κοιλιά σου και η σωστή θέση του μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι νέα και πιο ζωντανή. Η τέλεια θέση του είναι στο μέσο του αγκώνα και του ώμου σου.

Φτιάξε παχύτερα τα φρύδια σου

Καθώς μεγαλώνουμε, αρχίζουμε να χάνουμε μαλλιά και τα φρύδια δεν αποτελούν εξαίρεση. Άφησε τα φρύδια σου να γίνουν παχύτερα ή μάθε να τα γεμίζεις φυσικά χρησιμοποιώντας μακιγιάζ. Αυτό είναι καλό επειδή η πληρότητα τους σχετίζεται με μια πιο νεανική εικόνα.

4 μικρές στιλιστικές απροσεξίες στην εμφάνισή σου που μπορούν να σε κάνουν μη ελκυστική

Aνανέωσε την ντουλάπα σου με φωτεινά ρούχα

Δώσε χρώμα στην ντουλάπα σου με λαμπερά χρώματα όπως πράσινο, μπλε, λευκό ή πορτοκαλί. Τέτοια χρώματα θα φωτίσουν το πρόσωπό σου και θα αναδείξουν την ομορφιά σου. Άσε στην άκρη τα ρούχα με ουδέτερα χρώματα, γκρι και μαύρο γιατί ενώ μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη, μπορούν επίσης να σε μεγαλώνουν. Ωστόσο, εάν εξακολουθείς να θέλεις να φοράς σκούρα χρώματα σε παντελόνια και μπλουζάκια, θα πρέπει να χρησιμοποιείς φωτεινά κοσμήματα ή να προσθέτεις κάποιες άλλες πολύχρωμες πινελιές.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.03.2024 - 20:06