Οι 3 ανατρεπτικές συμβουλές μιας influencer για να δείχνεις νεότερη χωρίς την παραμικρή παρέμβαση στο πρόσωπό σου

Οι 3 ανατρεπτικές συμβουλές μιας influencer για να δείχνεις νεότερη χωρίς την παραμικρή παρέμβαση στο πρόσωπό σου
(Photo: @IoanaOnTheCoast)
Σήμερα όλο και περισσότερες γυναίκες δείχνουν μικρότερες από την ηλικία τους. Μια influencer που είναι 42 ετών και μητέρα, μοιράστηκε τα μυστικά της για το πώς φαίνεται νεότερη. Και όντως είναι πραγματικότητα το πόσο μπορεί να ξεγελάσει τον θεατή για την πραγματική της ηλικία.

Το βίντεο που έχει ανεβάσει στο TikTok με τις αντισυμβατικές συμβουλές της έχει κερδίσει το κοινό. Ο κόσμος εκτιμά βαθιά ότι ο σεβασμός της γυναίκας στον εαυτό της είναι ένα υγιές μείγμα χιούμορ και φυσικής ομορφιάς. Η γυναίκα προκάλεσε μεγάλο σάλο με το βίντεο της στο TikTok.

Η Ioana Dragnef, είναι μια μαμά με καταγωγή από τον Καναδά, αλλά αυτή τη στιγμή ζει στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok με τις προσωπικές της συμβουλές για το «πώς να μην δείχνεις 42 ετών».

Η influencer, η οποία έχει πάνω από 42.000 followers στη δημοφιλή πλατφόρμα, μίλησε με αρκετή δόση χιούμορ για τους καλύτερους τρόπους για να δείχνεις νεότερη — και καμία από τις συμβουλές της δεν περιλαμβάνει παρεμβάσεις με καλλυντικά ή αισθητικές επεμβάσεις.

Αντί για μπότοξ και άλλα καλλυντικά κόλπα, η Ιoana συμβουλεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεις τον εαυτό σου είναι το κλειδί για να δείχνεις νεότερη από ότι είσαι.

Γιατί δείχνω νεότερη από τους γονείς μου από τότε που ήταν στην ίδια ηλικία με τη δική μου; Αυτοί είναι οι 4 λόγοι

Στο δημοφιλές βίντεο, η νεαρή γυναίκα παρουσιάζει 3 συμβουλές για το πώς να δείχνεις νεότερη. Λέει, με έναν αστείο μονότονο τόνο, «Γεια, είμαι 42. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να μην φαίνεσαι 42».

«Νούμερο ένα: Φορέστε μίνι φούστες». Στη συνέχεια δίνει τη δεύτερη συμβουλή της, «Νούμερο δύο: Φούτερ. Τα hoodies σε κάνουν να φαίνεσαι αμέσως 12 χρόνια νεότερη». Η τρίτη και η πιο απροσδόκητη συμβουλή της είναι να αγοράζεις «ανόητα παιχνίδια».

Η blogger κρατούσε μια χαριτωμένη λάμπα γατάκι από σιλικόνη, η οποία έσβησε απροσδόκητα και η Ιοana χτύπησε το κεφάλι της στο παιχνίδι για να ξανανάψει το φως και γέλασε. Στη συνέχεια είπε: «Αυτό θα σας κάνει να μην φαίνεστε σαν να είστε 42 ετών».

Με άλλα λόγια «Αν αισθάνεστε σαν παιδί θα έχει αντίκτυπο και στο πόσων χρονών φαίνεστε».

{https://www.tiktok.com/@ioanaonthecoast/video/7254133556572687617}

Carolina Herrera: «Δεν είναι “κλασάτο” για μια γυναίκα να φοράει τζιν μετά τα 30 και να έχει μακριά μαλλιά μετά τα 40»

Ανταποκρινόμενοι στις συμβουλές της Ioana, οι θεατές πρόσθεσαν τους δικούς τους χιουμοριστικούς τρόπους για να δείχνει κανείς νεότερος από 42 ετών. Ένα άτομο πρότεινε να εφαρμόσεις φίλτρα φακίδων στα βίντεό σου, ενώ μια άλλη viewer αστειεύτηκε λέγοντας: «Το κόλπο που φαίνομαι νεότερη είναι ότι έχω ακόμα ακμή».

Εμείς θα πούμε να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις ότι σου αρέσει. Κάνει και αυτό τη διαφορά.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.07.2023 - 08:26