...Διά χειρός Μανουσάκη

03.11.2010
Δυναμική επιστροφή στην ελληνική μυθοπλασία ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης.

Δυναμική επιστροφή στην ελληνική μυθοπλασία ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο μετρ στους αταίριαστους έρωτες, του οποίου τα ρεκόρ στους πίνακες της AGB κανένας δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα, έχει ήδη στα χέρια του την αυτοβιογραφία της Σπεράντζας Βρανά και προετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά της.

Ο σκηνοθέτης θα βασιστεί στο βιβλίο «Τολμώ» της αξέχαστης Σπεράντζας και ήδη αναζητείται το κανάλι που θα φιλοξενήσει τη φιλόδοξη αυτή τηλεοπτική παραγωγή. Θυμίζουμε ότι το αυτοβιογραφικό βιβλίο της ηθοποιού είχε σοκάρει μερίδα του αναγνωστικού κοινού, αλλά και τα καλλιτεχνικά «πηγαδάκια» με τις γαργαλιστικές και πικάντικες ιστορίες που εξιστορεί.

Η μεταφορά του βιβλίου στην τηλεόραση είναι το μεγάλο όνειρο του γιου της ηθοποιού Νίκου Χωματιανού, ο οποίος αυτή την περίοδο προσπαθεί να ολοκληρώσει το τελευταίο βιβλίο της μητέρας του με τίτλο «Η Σπεράντζα και οι μελανζέ».

Στην τελευταία και ανολοκλήρωτη συγγραφική της δουλειά η σκαμπρόζα ηθοποιός περιγράφει με λεπτομέρειες τη ζωή των ομοφυλοφίλων, τους οποίους συναστράφηκε πολύ στη ζωή της και αποκαλούσε «μελανζέ».