Μελέτης Ηλίας για το Προξενιό της Ιουλίας: «Διανύουμε την ηρεμία πριν την καταιγίδα»

13.02.2024
Μελέτης Ηλίας για το Προξενιό της Ιουλίας: «Διανύουμε την ηρεμία πριν την καταιγίδα»
Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν το πρωί της Τρίτης ο Μελέτης Ηλίας, ο τηλεοπτικός άρχοντας Προβιός και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα όσα θα δούμε στη συνέχεια στο Προξενιό της Ιουλίας.

Σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο βλέπουμε φέτος τον Μελέτη Ηλία στον Alpha και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μάθει από την αρχή της συζήτησής τους τι μέλει γενέσθαι στη δημοφική σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας.

«Διανύουμε την ηρεμία πριν την καταιγίδα», είπε αρχικά ο ηθοποιός εξηγώντας πως το όνειρο του Γιωργίκη έγινε πραγματικότητα όταν η Ιουλία ντύθηκε νύφη και μπήκε στο σπίτι «με μια άγνοια του τι θα αντιμετωπίσει όχι τόσο από τον Γιωργίκη όσο από το περιβάλλον του σπιτιού».

«Ο Γιωργίκης προσπαθεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή του. Είναι καλόβολος, καλοπροαίρετος, την αγαπά και σιγά σιγά και η Ιουλία θα αλλάξει απέναντί του γιατί προς το παρόν τον φοβάται, είναι ένας άνθρωπος που της τον επέβαλαν με το ζόρι», είπε ο Ηλίας, τονίζοντας όμως πως με το παρελθόν που έχει σίγουρα θα βγάλει ζήλια και κάποιες σκοτεινές πλευρές που προσπαθεί με το ζόρι να τις κρατήσει μέσα του.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μία νέα σχέση και ένας... πειρασμός που αναστατώνουν τον Γιωργίκη

«Γιατί το παρελθόν έρχεται και σε βρίσκει. Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, όταν μπαίνει πάλι η αμφιβολία μέσα στο μυαλό του, αρχίζουν να ξυπνούν περίεργα ένστικτα», συνεχίζει ενώ στέκεται και στη σχέση των αδελφών Προβιού.

565.png

«Με τη Χάδω έρχεται σε ρήξη ο Γιωργίκης σε καθημερινή βάση. Δυο αδέλφια να μένουν στο ίδιο σπίτι όλη τους τη ζωή δεν είναι φυσιολογικό. Το γεγονός ότι βλέπουμε μια οικογένεια που είναι το ζευγάρι και η αδελφή του γαμπρού και η ψυχοκόρη και κάνα δυο παρατρεχάμενοι ακόμα, είναι μη φυσιολογικό. Οπότε αρχίζει να γίνεται λίγο φορτικό και για τον Γιωργίκη και για την Ιουλία», θα πει χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Θα μάθει ο Γιωργίκης ότι το παιδί δεν είναι δικό του; «Αυτό είναι ένα μελανό σημείο, γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχε απόδειξη, ήταν μόνο η υποψία. Μπαίνουν λόγια στο μυαλό του Γιωργίκη, μπαίνει η υποψία και η υποψία πολλές φορές είναι χειρότερη από το αποδειχθεί κάτι, γιατί έχεις την αμφιβολία και παλεύεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Και ο Γιωργίκης αυτό το ζει δεύτερη φορά γιατί και ο Χρήστος όπως είδαμε δεν είναι παιδί του αλλά και αυτό με μια υποψία. Ο Γιωργίκης μπορεί να πιστεύει κατά βάθος ότι μπορεί και να είναι. Αυτό νομίζω θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για εκείνον».

Ο Γρηγόρης θα παντρευτεί τη Φιλιώ; «Ο Γρηγόρης θα ρίξει και αυτός πολύ νερό στο κρασί του, όπως γινόταν πολλές φορές εκείνες τις εποχές. Πολλές φορές ζευγάρια παντρευόντουσαν γιατί έτσι τα έφερνε η συνθήκη. Όπως και το θέμα της συνήθειας είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Δηλαδή πολλές Ιουλίες παντρευόντουσαν παρά τη θέλησή τους αλλά με τα χρόνια συνηθίζανε και μετά μπαίνανε σε μια ρουτίνα και ξεχνιόντουσαν. Μιλάμε για ζωές εκ γενετής κατεστραμμένες δηλαδή όταν δεν παντρεύεσαι από το αγνό συναίσθημα της αγάπης και του έρωτα είναι λίγο κατεστραμμένη ζωή».

Μελέτης Ηλίας: Ο ρόλος που έπαιξε το «Σόι σου» στη ζωή του και γιατί δεν θα ήταν ποτέ ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη

Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει και ποιος σκοτώνει τον Γιωργίκη, όμως απάντηση δεν πήρε καθώς ο Μελε΄της Ηλίας είπε πως δεν το ξέρει ου΄τε ο ίδιος γιατί δεν του το έχει αποκαλύψει ο σεναριογράφος αλλά «σίγουρα δεν θα ήθελα να το έχει κάνει ο Χρήστος, ο γιος μου. Στο βιβλίο νομίζω ο γιος του τον σκοτώνει, αλλά εμείς δεν πάμε με το βιβλίο, αλλά με αφορμή το βιβλίο».

Με τη Δέσπω τι γίνεται; «Στα δικά μου μάτια είναι παράλογο, γιατί ο Γιωργίκης μόλις έχει κάνει το όνειρό του πραγματικότητα να παντρευτεί αυτό το μπουμπούκι και μετά από λίγες μέρες γλυκοκοιτά και τη Δέσπω, κάτι δεν πάει καλά».

Μετά το τηλεοπτικό δράμα αυτό και έχοντας την τεράστια επιτυχία των σειρών Το Σόι μας και Τα Καλύτερά μας χρόνια στο βιογραφικό του, κωμωδία θα έκανε ξανά; «Το κύριο μέλημά μου είναι να υπάρχει καλό κλίμα και καλοί συνεργάτες, είτε δράμα είτε κωμωδία. Το καλό το φτιάχνουν οι άνθρωποι. Μπορεί να είναι το πιο καλογραμμένο σενάριο και να μην πάει καλά γιατί υπάρχει άσχημο κλίμα. Εμένα πρωτίστως με ενδιαφέρει το καλό κλίμα, η καλή συνεργασία με ανθρώπους που θαυμάζω και εκτιμώ. Νιώθω πολύ τυχερός, αυτά που έχω κάνει τα έχω ευχαριστηθεί».

{https://www.youtube.com/watch?v=SEjMDlimof8&ab_channel=AlphaTVGreece}

Όσο για το σημερινό (13/2/2024) επεισόδιο; Ιδού το trailer και ένα ενδιαφέρον sneak preview.

{https://www.youtube.com/watch?v=aY9i26WKyRY&ab_channel=AlphaTVGreece}

{https://www.youtube.com/watch?v=lB9Nb3qgSzY&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2024 - 15:56