Το Προξενιό της Ιουλίας: Μία νέα σχέση και ένας... πειρασμός που αναστατώνουν τον Γιωργίκη

01.02.2024
Το Προξενιό της Ιουλίας: Μία νέα σχέση και ένας... πειρασμός που αναστατώνουν τον Γιωργίκη
Η Ιουλία προσπαθεί να βρει τα «ίσια» της στη νέα πραγματικότητα και στην πορεία κάνει έναν πολύτιμο σύμμαχο, όμως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα...

Η Ιουλία και ο Χρήστος αρχίζουν να έρχονται κοντά και να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Όμως, ο Γιωργίκης δε βλέπει με καλό μάτι αυτή τη σχέση που δημιουργείται.

Η Ιουλία προσπαθεί να προσαρμοστεί στο αρχοντικό των Προβιών. H Χάδω της φέρεται άσχημα με κάθε ευκαιρία, προσπαθώντας να της υπενθυμίσει πως πρέπει να αλλάξει τρόπους προκειμένου να είναι αντάξια της θέσης της ως «κυρία Προβιού» και προκαλώντας ταυτόχρονα τον θυμό του Γιωργίκη, που την υπερασπίζεται, την ίδια στιγμή, που αρχίζει από τη μεριά του να ανησυχεί από τις συχνές συναναστροφές του Χρήστου με την Ιουλία. Δεν είναι, όμως, ο μόνος που ζηλεύει.

9_26.png

Στην Αθήνα, το γράμμα του Ατζαλίνα δημιουργεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Αποστόλη και την Αλεξάνδρα, αναγκάζοντάς την να κάνει μια επιλογή που θα καθορίσει το μέλλον τους.

3_15.png

Οι Πανθέοι: Ο πόλεμος ξεσπά αλλά και μέσα στην οικογένεια τα μέτωπα είναι πολλά

Ενώ στη Λάρισα, το ραντεβού της Βαγγελίτσας και του Ρήγα, θα έχει απρόσμενη κατάληξη, βάζοντας φιτιλιές στον οξύθυμο αδελφό της Ιουλίας, που μυρίζεται ότι υπάρχει παρέμβαση του γνωστού Σωτηράκη. Την ίδια ώρα και ενώ η Δέσπω, βρίσκει το περιθώριο να δείξει σιγά-σιγά την προτίμησή της στο νέο της αφεντικό, το σπίτι αναστατώνεται για άλλη μια φορά, από τη νέα εξαφάνιση του Χρήστου, που αυτή τη φορά έχει φύγει μαζί με την Ιουλία.

Ο πειρασμός, πάντως, είναι μεγάλος, για τον Γιωργίκη και βρίσκεται εκεί, μέσα τα πόδια του!

{https://www.youtube.com/watch?v=Jd5UqJ8ylMA&t=1s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Όσο για τον Γρηγόρη; Μέρα με τη μέρα αρχίζει να συνηθίζει στην ιδέα ότι έχασε την Ιουλία και η Φιλιώ είναι πάντα εκεί να του θυμίζει ότι τον περιμένει. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά πολύ σύντομα...

56_3.png

Ιδού και το trailer για μια ακόμη γεύση από το τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα.

{https://www.youtube.com/watch?v=OOPrNCDDPfw&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2024 - 17:49