Η Μάγισσα: Η Κερασίνα βλέπει τον Τζανή με τη Μεταξία και ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

05.02.2024
Η Μάγισσα: Η Κερασίνα βλέπει τον Τζανή με τη Μεταξία και ανοίγει ο ασκός του Αιόλου
Ο κλοιός σφίγγει γύρω από το παράνομο ζευγάρι και σε λίγο ο πύργος των Λασκαραίων θα δεχτεί ακόμη ένα δυνατό χτύπημα.

Μην μπορώντας να αντισταθεί στον πόθο του για τη Μεταξία, ο Τζανής την ακολουθεί στο μυστικό τους μέρος, χωρίς, όμως να ξέρει ότι με τη σειρά της τους ακολουθεί και η Κερασίνα, η οποία το νιώθει εδώ καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά. Και δυστυχώς τώρα επιβαιώνεται. Το σοκ είναι μεγάλο και φεύγει προκειμένου να αποφασίσει πώς θα το χειριστεί, όμως η στιγμή που θα το μάθουν όλοι είναι πολύ κοντά (στο αυριανό επεισόδιο για την ακρίβεια!)

Στο μεταξύ, ο Τζανής μοιράζεται τα σχέδιά του για το μέλλον με τη Μεταξία, χωρίς, όμως να ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα (και η γυναίκα του, εν προκειμένω).

{https://www.youtube.com/watch?v=O1VRn5LLtvg&t=34s&ab_channel=ANT1TV}

Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια της Άννας, του μικρού κοριτσιού που συνάντησε στο δάσος, αρχίζει να στήνει τη νέα της ζωή, όμως κάποια στιγμή επιστρέφει στον πύργο και δίνει ένα σημείο ζωής.

1_144.png

Την ίδια στιγμή Μισέλ βρίσκει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων για να γλυτώσει απ’ τη μανία του Θράσου, ο οποίος απλά κατάλαβε πως... 1 κι 1 κάνουν 2!

2_22.png

Ο Αντρέι συναν΄τα τον ετοιμοθάνατο πατέρα του Βρώτσου, ο οποίος θα αποκαλύψει την αλήθεια ως προς τον Τζανέτο. Ο Αντρέι αλλά και ο Κανέλος θα μάθουν όταν ήταν εκείνος που έβαλε φωτιά στο σπίτι όπου κρυβόταν ο μεγάλος Λάσκαρης και το έκανε υπό τις οδηγίες του ίδιου του Μιχαήλ.

63.png

Ιδού και το trailer για μια ακόμη γεύση

{https://www.youtube.com/watch?v=74H7IonSLKg&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.02.2024 - 17:45