Μάγισσα: Ώρα μηδέν για Τζανή - Στα γόνατα του Μιχαήλ η Δαμιανή

13.02.2024
Μάγισσα: Ώρα μηδέν για Τζανή - Στα γόνατα του Μιχαήλ η Δαμιανή
Οι συνωμότες ζητούν έλεος… Η τιμωρία, όμως, έρχεται…

Η απιστία του Τζανή και της Μεταξίας αποκαλύφθηκε και οι εξελίξεις «τρέχουν» στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο να παίρνει μια σκληρή απόφαση για την τύχη του Τζανή και τη Δαμιανή κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει.

{https://www.youtube.com/watch?v=dJkgSulxZHc&ab_channel=ANT1TV}

Ο καπεταναίος των Λασκαραίων αποφασίζει να εξορίσει τον αδελφό του για την προδοσία του, πράγμα που θα τον οδηγήσει στο σκλαβοπάζαρο όπου, παρεμπιπτόντως θα τον αγοράσει ο Μόφορης, ο οποίος θα τον αναγνωρίσει και θα τον φέρει στον πύργο των Γερακάρηδων ΄οπου θα συνεργαστρεί με τον Σπήλιο για να εκδικηθεί τον Μάρκο. Μέχρι να φτάσουμε εκεί, όμως, έχουμε ακόμη δρόμο!

87.png

Η Μάγισσα: Ο Τάσος Νούσιας μιλά για τη σκηνή που κόντεψε να τους στείλει στο νοσοκομείο και για το τέλος της σειράς

Προς το παρόν, ο Σπήλιος μαθαίνει τις πομπές της κόρης του αλλά δεν δέχεται να διαλυθεί ο γάμος της Μεταξίας και του Μάρκου και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ποιο είναι το τίμημα που θα πληρώσει η Μεταξία;

89_8.png

Στο μεταξύ ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους αλλά έχοντας ανοίξει τα χαρτιά του στη Δαμιανή έχει χάσει το όποιο πλεονέκτημα είχε και τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί η Δαμιανή δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια.

Η Μάγισσα: Ο Τζανής και η Μεταξία είναι ζευγάρι και στη ζωή - Τι είπαν οι ίδιοι

Η Θεοφανώ, από την άλλη πλευρά, θέλει ν’ αντιμετωπίσει τον εχθρό (δηλαδή την Κυπριανή) κατά πρόσωπο και ζητάει απ’ την Αγάθη μια πολύ επικίνδυνη χάρη…

{https://www.youtube.com/watch?v=ukTLpzADPjU&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2024 - 16:47