Η Μάγισσα: Ο Τάσος Νούσιας μιλά για τη σκηνή που κόντεψε να τους στείλει στο νοσοκομείο και για το τέλος της σειράς

31.01.2024
Η Μάγισσα: Ο Τάσος Νούσιας μιλά για τη σκηνή που κόντεψε να τους στείλει στο νοσοκομείο και για το τέλος της σειράς
«Ο Τάσος Νούσιας δεν παίζει τον Σπήλιο Γερακάρη, ΕΙΝΑΙ ο Σπήλιος Γερακάρης», λένε οι φανς για τον ρόλο που ερμηνεύει φέτος στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 και δεν έχουν καθόλου άδικο!

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show ήταν την Τρίτη το βράδυ ο Τάσος Νούσιας και μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Μάγισσα, που τον έκανε (μεταξύ άλλων) να αφήσει και τόσο μακριά μούσια πρώτη φορά.

«Πρώτη φορά αφήνω τα μούσια τόσο μακριά, λόγω ρόλου. Με έχουν παιδέψει βέβαια. Πρέπει να τα φροντίζεις, στο φαγητό είναι βάσανο», λέει ο δημοφιλής ηθοποιός ο οποιο΄ς «καλοβλέπει» (λόγω εμφάνισης) τον ρόλο του παππά «αρκεί να έρθει τώρα» γιατί άλλο καλοκαίρι δεν αντέχει έτσι, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μένοντας στη Μάγισσα ο Τάσος Νούσιας μίλησε για τη σκηνή που τους δυσκόλεψε πολύ και κόντεψε να τους στείλει μέχρι και στο νοσοκομείο.

«Είναι όλα πάρα πολύ δουλεμένα σε επίπεδο μαχών. Η σκηνή που ξιφομαχούμε με τον Γιώργο Γάλλο μας πήρε 10 ώρες κάτω από το ήλιο. Δεν ήταν μόνο η ξιφομαχία, αλλά όλη η σκηνή μέχρι να φτάσουμε στη μάχη. Μιλάμε για συνθήκες καύσωνα με 42 βαθμούς υπό σκιά και φορούσαμε αυτά τα βαριά ρούχα. Σε ένα άνυδρο τοπίο, με καμία προστασία για δέκα ώρες. Κάποιοι ήμασταν στο τσακ για λιποθυμία. Η θερμοκρασία ήταν οριακά υποφερτή. Υπήρξε θερμοπληξία. Ήμασταν οριακά στο να φτάσουμε στη λιποθυμία», είπε ο ηθοποιός, πράγμα που και τότε είχε παραδεχτεί και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος.

Όσο για το τέλος της αγαπημένης σειράς; Πρόκειται για μία τραγωδία και όπως σε κάθε τραγωδία «Οι ήρωες είναι υπεύθυνοι για τα κρίματά τους και κάποια στιγμή πρέπει να έρθει η κάθαρση», λέει ο Τάσος Νούσιας αποδίδοντας τα εύσημα (ακόμη μια φορά στους δημιουργούς της σειράς, Πέτρο Καλκόβαλη και Μελίνα Τσαμπάνη για το σενάριο και τους άρτιους χαρακτήρες που δημιούργησαν). «Οπότε, όπως λέει και η Θεοφανώ, το φως θα τα φανερώσει όλα, όλοι θα πληρώσουν το αντίτιμο για τα κρίματά τους». Αναμένουμε.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2024 - 15:15