Η Μάγισσα: «Ο γιος μου γλίτωσε από έναν άχρηστο πατέρα» - Τα σκληρά λόγια της Μεταξίας τσακίζουν τον Μάρκο

30.01.2024
Η Μάγισσα: «Ο γιος μου γλίτωσε από έναν άχρηστο πατέρα» - Τα σκληρά λόγια της Μεταξίας τσακίζουν τον Μάρκο
«Ντροπή της μάνας», «ούτε μια γυναίκα δεν μπορείς να ευχαριστήσεις», «τίποτα δεν ξέρεις να κάνεις»... Με αυτά και άλλα τέτοια όμορφα «στολίζει» τον άντρα της η Μεταξία, λίγο πριν αποκαλυφθούν και οι δικές τις πομπές.

Η μάχη για τη ζωή θα φέρει τη μάχη της εξουσίας στο επόμενο επεισόδιο της Μάγισσας όπου η αληθινή ταυτότητα του Αντρέι έγινε γνωστή. Δεν υπάρχει πια Αντρέι Σιντόροφ αλλά Ανδρέας Λάσκαρης, ο πρώτος της συριάς του!

Η οικογένεια των Λασκαραίων συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις του Κανέλλου ενώ την ίδια ώρα, ο Αντρέι παλεύει με τον θάνατο. Η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του, ενώ ο Κανέλλος της κάνει μια πρόταση που θα την αναστατώσει.

23.png

Στο μεταξύ, στον πύργο των Γερακάρηδων, ο Θράσος βρίσκεται μια ανάσα απ’ το ν’ αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό της Σκεύως και του Μισέλ και η Γερακίνα έχει βάλει σ’ εφαρμογή το αιματηρό της σχέδιο για να μάθει την αλήθεια για τον Πετρούνη.

23_1.png

Η Θεοφανώ ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της, κυριευμένη και πάλι απ’ τη μητέρα της ενώ η Μεταξία αντιμετωπίζει τον Μάρκο και τα πιο σκληρά, υποτιμητικά και άγρια λόγια που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει.

{https://www.youtube.com/watch?v=gOkS1TBsrNg&ab_channel=ANT1TV}

Ιδού και το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=8-NUToHR0Es&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.01.2024 - 17:21