Survivor: Πρεμιέρα με αλλαγές - Οι παίκτες που ξεχώρισαν

08.01.2024
Survivor: Πρεμιέρα με αλλαγές - Οι παίκτες που ξεχώρισαν
Με προσμονή και ενδιαφέρον περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή του Survivor που έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ επιφυλάσσοντας εκπλήξεις και ανατροπές στους πιστούς θαυμαστές του.

Το Survivor επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες για 7η φορά και η υποδοχή ήταν ζεστή. Μένει να δούμε τη συνέχεια, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός «με το καλημέρα», οι κανόνες αλλάζουν κι έτσι οι παίκτες δεν θα αναχωρούν μετά από την ψήφο του κοινού αλλά μόνο αν χάσουν σε μονομαχία.

«Έτσι το παιχνίδι γίνεται πιο στρατηγικό και οι παίκτες ορίζουν απόλυτα την πορεία τους», είπε συγκεκριμένα.

0_3.png

Από την κόκκινη ομάδα των Διασήμων, αγωνιστικά ξεχώρισαν ο Σάββας Γκέντσογλου και η Μαρία Αντωνά, πράγμα που έκανε τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη, να καμαρώσει χωρίς όρια!

Η πρεμιέρα του Survivor ήταν σταθερά πρώτη σε τηλεθέαση σε όλη τη διάρκεια της προβολής του τόσο στο γενικό σύνολο του κοινού με ποσοστό 28,6% όσο και στο δυναμικό κοινό με 24,8%. 1.153.717 τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο του κορυφαίου παιχνιδιού επιβίωσης σε μία ημέρα που ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος στο σύνολο της ημέρας με ποσοστό 12.8% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 14.6% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Από την ομάδα των Μπλε ξεχώρισαν δυο παίκτες επίσης. Αρχικά ο Φάνης αλλά και ο Σκωτσέζος Rob James που έχει ήδη το φαν κλαμπ του.

6_34.png

Πάντως έχουμε ήδη τον πρώτο υποψήφιο που είναι από την Μπλε ομάδα και συγκεκριμένα η Δώρα.

{https://www.instagram.com/p/C10O0ufIZOU/}

Σήμερα 8/1 η συνέχεια και ιδού μια πρώτη γεύση!

{https://www.youtube.com/watch?v=g6k3Mel0KFM&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.01.2024 - 16:51