Survivor: Και δεύτερος υποψήφιος από τους Μπλε - Η τρίτη ασυλία και ο ρόλος του MVP

09.01.2024
Survivor: Και δεύτερος υποψήφιος από τους Μπλε - Η τρίτη ασυλία και ο ρόλος του MVP
Το βράδυ της Τρίτης (9/1/2024) έρχεται το τρίτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μαζί το τρίτο αγώνισμα ασυλίας και η ανάδειξη του M(ost)V(aluable)P(layer) που φέτος θα έχει περισσότερη δύναμη από ποτέ.

Παρά τη βελτιωμένη απόδοση των Μπλε η χθεσινή δεύτερη ήττα των Μαχητών έφερε και μία ακόμα υποψηφιότητα από την ομάδα τους με το όνομα του Rob James να είναι αυτό που αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη.

Μαζί με τη Δώρα, ο «Σκωτσέζος Φραγκολιάς» όπως τον αποκαλούν πολλοί ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες τους για να φύγει και περιμένει ακόμη δυο ονόματα που θα συμπληρώσουν τις υποψηφιότητες.

8_10.jpg

Ο συμπαθέστατος Rob, αρχικά, παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε το αποτέλεσμα, όμως αργότερα δήλωσε πως η επιλογή του ήταν δίκαιη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει. Μετά την ψηφοφορία, όμως, οι Κόκκινοι δεν «μάσησαν» τα λόγια τους και αναρωήθηκαν έντονα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι Μπλε.

Όσο για σήμερα; Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις απόψε όμως θα μάθουμε και το όνομα του MVP της εβδομάδας, ο οποίος θα έχει τεράστια δύναμη στα χέρια του. Ο καλύτερος παίκτης ή η καλύτερη παίκτρια θα υποδείξει την 4η υποψηφιότητα η οποία μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα. Μέχρι στιγμής υποψήφιοι είναι η Δώρα και ο Rob James, όμως σύμφωνα με τους νέους κανόνες οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να είναι του ίδιου φύλου. Πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα και ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι που αύριο θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor;

Τελευταία τροποποίηση στις 09.01.2024 - 15:08