Σασμός: Μία εγκυμοσύνη και μία δολοφονία (από τον ίδιο άνθρωπο) θα φέρουν (κι άλλη) ταραχή

19.10.2023
Σασμός: Μία εγκυμοσύνη και μία δολοφονία (από τον ίδιο άνθρωπο) θα φέρουν (κι άλλη) ταραχή
Τρίτη χρονιά για τον Σασμό και τα πράγματα πηγαίνουν από τα μαύρα στα πιο... μαύρα! Και μια μικρή χαρά που έρχεται δεν θα μπορεί να τη χαρεί κανείς!

Σταθερά πρώτος στην επιλογή του τηλεοπτικού κοινού ο Σασμός από την αρχή της πρώτης σεζόν αλλά τελευταία φαίνεται πως ίσως η πολλή μαυρίλα που τον περιτυλίγει να έχει λίγο κουράσει. Είδαμε για πρώτη φορά, για παράδειγμα, κάπως πιο χαμηλά τα στατιστικά τηλεθέασης. Δε βγάζουμε συμπεράσματα όμως!

Στην Άνω Ποριά η Αργυρώ και ο Αστέρης ετοιμάζονται να αρραβωνιαστούν όμως η χαρά και ο Σασμός που τόσο περιμένουν όλοι δεν θα έρθει και η αιτία είναι ο Αντρέας (Βασίλης Μπισμπίκης) που για καλό δεν μπήκε στην ομάδα!

Τα spoilers δίνουν αρκετά στοιχεία για το τι θα φέρει το μέλλον όμως θα σταθούμε σε μια διπλή πληροφορία που διαβάσαμε σήμερα στο περιοδικό TV24. Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, η Βασιλική είναι έγκυος με το (δεύτερο) παιδί του Μαθιού, όμως δεν θα μπορέσει να χαρεί καθώς θα θρηνεί τον Νικηφόρο που θα είναι το επόμενο θύμα της βεντέτας μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων σε έναν κύκλο αίματος που θα εμπλακεί και εκείνη η ίδια αφού θα πα΄ρει το πιστόλι στο χέρι να εκδικηθεί εκείνη τον θάνατο του γιου της.

Και έγκυος και δολοφόνος, λοιπόν!

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχε, κατά κάποιον τρόπο, μιλήσει για τη στροφή που θα έπαιρνε ο ρόλος της πριν από αρκετό καιρό μέσω social media. «Μια βαθιά αλλαγή έρχεται σ’ αυτό τον χαρακτήρα που υποδύομαι εδώ και δύο χρόνια και συνεχίζω να ανακαλύπτω», έγραφε σε ανάρτησή της πριν από λίγες μέρες.

{https://www.instagram.com/p/CyQPXUiIcml/}

Περιμένοντας τις εξελίξεις, λοιπόν, ιδού ένα sneak preview για το αποψινό επεισόδιο, αλλά και το trailer για μια πιο γενική εικόνα του τι να περιμένουμε.

{https://www.youtube.com/watch?v=96yrQ9XHltU&t=5s&ab_channel=AlphaTVGreece}

{https://www.youtube.com/watch?v=4mLhy7XmQHE&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2023 - 18:05