Φόνοι στο καμπαναριό: Μια κωμωδία ρε παιδιά - Μπας και γελάσει το χειλάκι μας

20.10.2023
Φόνοι στο καμπαναριό: Μια κωμωδία ρε παιδιά - Μπας και γελάσει το χειλάκι μας
Η αστυνομική κωμωδία του Alpha αναμένεται με αγωνία στη φετινή σκοτεινή τηλεοπτική πραγματικότητα.

Όσο ποιοτική κι αν είναι, η «μαυρίλα» που φέρνουν μαζί τους στη συντριπτική τους οι φετινές τηλεοπτικές σειρές (πα΄νω από 30 στον αριθμό, μάλιστα) μερικές φορές είναι αφόρητη. Η νέα σειρά που κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ στον Alpha αναμένεται να μας χαρίσει το φως που έχουμε ανάγκη.

Με τον ευφάνταστο τίτλο Φόνοι στο Καμπαναριό έρχεται η πολυαναμενόμενη σουρεαλιστική κωμωδία. Στη σκηνοθεσία ο Αντώνης Αγγελόπουλος, των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Στους κεντρικούς ρόλους οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης και Νικόλας Απέργης.

Ένα μοναστήρι, 5 μοναχές και ένας φόνος που πρέπει να εξιχνιαστεί! Χαμός! Και, ναι, λίγο γέλιο ρε παιδιά!

{https://www.youtube.com/watch?v=lGnWdDIwv6c&t=9s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα οι βασικοί συντελεστές μίλησαν χθες στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Ελισσάβετ Οικονόμου που τους συνάντησε στα παρασκήνια των γυρισμάτων.

H Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου καθώς και για το αν παρακολουθεί τις σειρές στις οποίες παίζει: «Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε μία ολόκληρη δουλειά μαζί με την Ελισάβετ. Ελπίζω ότι αυτό που διασκεδάζει εμάς στα γυρίσματα, θα αποτυπωθεί και στην κάμερα. Δεν απολαμβάνω να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Θα δω οτιδήποτε άλλο εκτός από εμένα».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε τι την γοήτευσε στην πλοκή της σειράς αλλά αν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο ρόλο της Ηγουμένης Μαρίας: «Αυτή η αντίθεση-αντίφαση είχε ενδιαφέρον για εμένα ότι ενώ είναι Ηγουμένη και είναι και ταγμένη όπως κι όλες οι μοναχές στο μοναστήρι, τους προκύπτει κάτι ξαφνικά και μπλέκουν σε περιπέτειες. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να με συνηθίσω στο ρόλο της Μοναχής, έπρεπε να βρω μέσα τι σημαίνει γι’ αυτή τη γυναίκα να επιλέγει το Μοναχισμό. Τα γυρίσματα είναι δύσκολα, επίπονα αλλά πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα γελάσει».

Ο Περικλής Αλμπάνης ενσαρκώνει τον Πάτερ Φανούριο στους “Φόνους Στο Καμπαναριό” και εκφράζει την ανακούφιση του που επιτέλους θα προβληθεί φέτος μια κωμωδία: «Επιτέλους μια κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση! Ο ρόλος του Πάτερ Φανούριου είναι λίγο σκοτεινός, κάνει να μοιάζει (ο φόνος) με δολοφονία αλλά είναι…; Είναι μία πολύ ωραία κωμωδία και ο ρόλος μου είναι εξαιρετικός»

Φυσικά, τι θα ήταν οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” χωρίς τις 3 μοναχές Αγαθονίκη, Ουρανία και Χρυσοβαλάντω που ενσαρκώνουν αντίστοιχα η Μένη Κωνσταντινίδου, η Λυδία Τζανουδάκη και η Άννη Θεοχάρη; Οι τρεις ταλαντούχες ηθοποιοί μίλησαν για τους ρόλους τους και δήλωσαν ότι ανυπομονούν να μοιραστούν τη χαρά τους γι’αυτή την πολύ ωραία δουλειά με τους τηλεθεατές.

{https://www.youtube.com/watch?v=8LT4yS1vVOM&ab_channel=AlphaTVGreece}

Απόψε το βράδυ στις 9μμ η πρεμιέρα και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα η συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2023 - 17:31