Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία αρνείται το προξενιό αλλά ο Γιωργίκης πεισμώνει άσχημα

19.10.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία αρνείται το προξενιό αλλά ο Γιωργίκης πεισμώνει άσχημα
Από του Χάρου τα δόντια θα γλιτώσει ξανά η Ιουλία, αλλά από αυτά του Γιωργίκη, μάλλον δεν θα γλιτώσει!

Δεν μπορούσε να πιστέψει στ' αυτιά της η Ιουλία σχετικά με το προξενιό που της έφτασε και από την ταραχή της έτρεξε στον δρόμο χωρίς να προσέξει και τη χτύπησε αυτοκίνητο, το οποίο, παρεμπιπτόντως οδηγούσε ο Γιωργίκης.

Οι ενοχές εκείνου για το ατύχημα της Ιουλίας, τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά στην οικογένεια Σκούταρη, προσφέροντας κάθε βοήθεια που μπορεί. Η κρίσιμη κατάσταση της Ιουλίας όμως, κινητοποιεί και τον Γρηγόρη, που κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να την βρει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και να δει αν είναι καλά. Γι’ αυτό χρησιμοποιεί μέχρι και τον Ζήση, που αναλαμβάνει χρέη «ταχυδρόμου» για το ζευγάρι.

Την ίδια ώρα, στα κρατητήρια της χωροφυλακής, ο Στράτος, αρνείται να ομολογήσει την ενοχή του, αν δεν εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις από τον Στασινόπουλο πως θα τον βοηθήσει να πέσει «στα μαλακά». Η Στάσα, βλέποντας τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τον έρωτα της Ιουλίας για τον Γρηγόρη Ραζίνη, της μιλάει για το προξενιό που έστειλε ο Γιωργίκης Προβιός. Η Ιουλία το αρνείται, όμως ένα αναπάντεχο νέο, θα την φέρει στο μεγαλύτερο αδιέξοδο που έχει βρεθεί ως τώρα στη ζωή της.

Απόψε τις 22:50 η συνέχεια. Στον Alpha

{https://www.youtube.com/watch?v=_dzlyA0EPzA&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2023 - 16:59