Φόνοι στο Καμπαναριό: Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Τραϊάνα Ανανία αναλαμβάνουν δράση στο δεύτερο επεισόδιο

27.10.2023
Φόνοι στο Καμπαναριό: Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Τραϊάνα Ανανία αναλαμβάνουν δράση στο δεύτερο επεισόδιο
Το δεύτερο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Alpha έρχεται για να μας βάλει λίγο περισσότερο στο νόημα!

Την περασμένη Παρασκευή είχαμε την πρεμιέρα για τη νέα κωμική σειρά του Alpha που αναμενόταν ως «μάννα εξ ουρανού» για τους τηλεθεατές των οποίων η ψυχή έχει μαυρίσει (κυριολεκτικά) από τα τόσα δράματα που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση -και- στη φετινή σεζόν.

Η υποδοχή ήταν λίγο χλιαρή, όμως, αντικειμενικά θα πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο στην ιστορία να εξελιχθεί πριν βγάλουμε το όποιο συμπέρασμα.

ep-02_5-1.jpg

Τι περιμένουμε, λοιπόν σε αυτό το δεύτερο επεισόδιο και ποιους ρόλους αναλαμβάνουν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Τραϊάνα Ανανία;

Η σύλληψη της Ηγουμένης Μαρίας (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) προκαλεί φόβο και αναστάτωση στις υπόλοιπες μοναχές, οι οποίες αρχίζουν ν’ αμφιβάλλουν για την αθωότητά της. Η αστυνομία πιέζει την Ηγουμένη να παραδεχτεί την ενοχή της, αλλά εκείνη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο φόνο.

Φοβούμενη ενδεχόμενη καταδίκη της, αποφασίζει να πάρει τη μοίρα στα χέρια της και ξεκινά μυστική έρευνα με στόχο να εξιχνιάσει μόνη της τη δολοφονία και τα βήματά της τη φέρνουν στο μαγαζί του Γιώργου Μαυρίδη ο οποίος, προφανώς, παίζει τον... εαυτό του με την ιδιότητά του ως tattoo artist!

Παράλληλα, Γρηγόρης Καραΐσκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) και Σταμάτης Τουφεξής (Κώστας Μαγκλάρας) ξεκινούν κι εκείνοι έρευνα για να μάθουν τί συνέβη στον Πέτρο. Εντωμεταξύ, Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) ανακαλύπτουν ένα νέο στοιχείο που αποδεικνύει ότι μία απ’ τις μοναχές έδωσε ψευδή κατάθεση. Τη νύχτα του φόνου βγήκε απ’ το κελί της κι είχε ένα ύποπτο ραντεβού εκτός της μονής.

Όσο για την Τραϊάνα Ανανία; Η ηθοποιός ερμηνεύει την συγκρατούμενη της ηγουμένης στο κελλί όπου κρατείται και η μεταξύ του συζήτηση έχει ενδια΄φερον.

traiana-anania.jpg

Ιδού και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=o3wGobJPA5M&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2023 - 15:26