Γη της Ελιάς: Σπαραγμός για τον φόνο της Μυρτάλης - Οι ενοχές και μία αυτοκτονία

22.05.2023
Γη της Ελιάς: Σπαραγμός για τον φόνο της Μυρτάλης - Οι ενοχές και μία αυτοκτονία
Η είδηση για τη δολοφονία της Μυρτάλης από τον Αλέξη βυθίζει την οικογένεια των Βρεττάκων (και όλη τη Μάνη) σε βαθύ πένθος ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναλαμβα΄νουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Είναι όμως αργά!

Η περασμένη εβδομάδα προβολής της δημοφιλούς σειράς του Mega τελείωσε με τη συγκλονιστική σκηνή όπου ο Αλέξης, μην μπορώντας να δεχτεί ότι η Μυρτάλη ήθελε να τον αφήσει, τη σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια.

{https://www.instagram.com/p/CscMwcpgctX/}

Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε τη συνέχεια και θα δούμε τον Αλέξη, σε κατάσταση σοκ, να τηλεφωνεί στη μητέρα του και την ενημερώνει για ό,τι έκανε στην αγαπημε΄νη του. Εκείνη, φυσικά δεν πιστεύει στ' αυτιά της (ή μάλλον, δεν θέλει να πιστέψει στ' αυτιά της) γιατί αντιλαμβάνεται πόσο πολύ άργησε να ζητήσει άδεια εγκλεισμού σε ψυχιατρείο για τον γιο της, όπως σκεφτόταν να κάνει εδώ και πολύ καιρό. Γεμάτη ενοχές προσπαθεί να ορθοποδήσει όμως πολύ σύντομα μαθαίνει από τον αστυνόμο, ο οποίος έχει αναλάβει να πάρει κατάθεση από τον "δολοφόνο" ότι του παραδέχτηκε ακόμη τέσσερις φόνους που έχει διαπράξει!

Κατά συρροή δολοφόνος, τελικά, ο γιος της. Δεν αντέχει η Μαργαρίτα και καταρρέει, όμως δεν είναι η μόνη που κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο της Μυρτάλης.

Η Μαρίνα δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της γιατί ενώ ήξερε όλα όσα είχε περάσει η κολλητή της φίλη από τον Αλέξη δεν είχε μιλήσει σε κανέναν. Δεν την είχε προστατεύσει. Εδώ ένα απόσπασμα από το σημερινό (22/5) επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=2BHfrI8KXOQ&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Και η Ιουλία, όμως νιώθει άσχημα γιατί με τη συμπεριφορά της απομακρύνθηκε από κοντά της, ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της και σίγουρα είχε την ανάγκη της. Δύσκολα θα συγχωρήσει κι εκείνη τον εαυτό της. Το χωριό έχει παγώσει από τα νέα και ο Λυκούργος ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως θα αρνηθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξη, σε περίπτωση που του το ζητήσει η Μαργαρίτα.

{https://www.youtube.com/watch?v=lHaQIZcLIrw&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Και ενώ οι εξελίξεις από τη μία "τρέχουν" από την άλλη μοιάζει σα να έχει σταματήσει ο χρόνος, ο Στάθης δίνει τόπο στην οργή και τηλεφωνεί στην Ιουλία για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, ενώ παράλληλα ενημερώνει τον Στέφανο για τον θάνατο της. Ο πρώτος έρωτας της Μυρτάλης θα έρθει στη Μάνη για να την αποχαιρετήσει!

η-γη-της-ελιάς_β_επ.-176-180-4.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 22.05.2023 - 17:27