Μαύρο Ρόδο: Η Ζώζα Μεταξά με διπλό ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες

09.04.2023
Μαύρο Ρόδο: Η Ζώζα Μεταξά με διπλό ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες
Επιστρέφει στη μικρή οθόνη, έστω και για λίγο η Ζώζα Μεταξά και φέρνει τη συνεργασία της με το Μαύρο Ρόδο και μπροστά από τις κάμερες γιατί πίσω από αυτές υπάρχει ήδη, εδώ και καιρό!

Εξελίξεις θα έχουμε στο σημερινό επεισόδιο (9/4) και αυτές φέρνουν ένα νέο πρόσωπο στην τηλεοπτική παρέα του Μαύρου Ρόδου. Όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Βίκος και ο Παράσχος προσπαθούν να βρουν κάποιον να του φορτώσουν τον φόνο της Αγγελικής ώστε να "ξεφορτωθούν" τον Καστρινό που υποτεύεται (και δικαίως ο άνθρωπος) και τους δύο.

Το όνομα του Μπάμπη, έτερου "καλού παιδιού της πατραϊκής νύχτας", έρχεται ως λύση στο πρόβλημα και οι άντρες σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν την πρώην σύντροφο εκείνου για να πετύχουν τον σκοπό τους. Οι δυο τους έχουν χωρίσει (και όχι καλά) οπότε υποθέτουν πως εκείνη δεν θα είχε πρόβλημα να του κάνει το "χουνέρι" - με το αζημείωτο φυσικά.

Γαλανός - Κακούρης - Ταμπακάκης: Οι απόψεις τους για τις γυναίκες ταυτίζονται κι εμείς τους αγαπάμε περισσότερο

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει η Ζώζα Μεταξά, η οποία επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσω μιας σειράς με την οποία έχει ήδη μεγα΄λη σχέση και την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω social media μέσω της οποίας φανέρωσε και ευρύτερα κάτι που ίσως ο πολύς κόσμος δε γνωρίζει.

Η πρώην σύζυγος του Λευτέρη Πανταζή και μητέρα της Κόνις Μεταξά ανήκει στην ομάδα που υπογράφει το σενάριο της σειράς και δηλώνει πανευτυχής που της δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχει και υποκριτικά σε αυτή.

"Υπό την καθοδήγηση του εξαιρετικού σκηνοθέτη Κώστα Αναγνωστόπουλου 🎬 Είμαι πανευτυχής που εκτός της συγγραφικής μου συμμετοχής στην σεναριακή ομάδα της πολυαγαπημένης σειράς του mega «ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ» θα λάβω μέρος και ως ηθοποιός με έναν ρόλο… έκπληξη! ", γράφει στη λεζάντα η Ζώζα Μεταξά και μας δίνει μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα.

{https://www.instagram.com/p/Cqxh-P9MOtV/}

Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν, ρίχνουμε μια ματιά στο trailer για το σημερινό επεισόδιο και ελπίζουμε να πάρει ένα πιο γρήγορο ρυθμό η εξέλιξη, έστω και τώρα προς το τέλος γιατί... δεν τα βλέπουμε καλά τα πράγματα!

{https://www.youtube.com/watch?v=fBcPuJb_6O4}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.04.2023 - 11:00