Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κλαίει στην αγκαλιά της Ελισάβετ - Η νέα φωτογραφία που έβαλε φωτιά στο Twitter

04.01.2023
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κλαίει στην αγκαλιά της Ελισάβετ - Η νέα φωτογραφία που έβαλε φωτιά στο Twitter
Μακρύ το διάλειμμα λόγω Χριστουγέννων και οι φανς της δραματικής σειράς του Mega άρχισαν να διαμαρτύρονται, ειδικά μετά τα "τυράκια" που αλιεύουν στα social media και εντείνουν την ανυπομονησία τους. Το τελευταίο "χτύπημα" δόθηκε από τη συγγραφέα του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε το σενάριο.

Στις 16 Ιανουαρίου επιστρέφει το Μαύρο Ρόδο στις οθόνες μας (και μαζί και όλες οι τηλεοπτικές επιτυχίες των υπόλοιπων καναλιών, πλην της Γης της Ελιάς που ξεκινά την Κυριακή 15/1) αλλά οι φανς δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Τις αντιδράσεις τους εκφράζουν με κάθε τρόπο στο Twitter ενώ την αγωνία τους εντείνουν εικόνες που δίνονται στη δημοσιότητα.

Πριν από μερικές μέρες η αφορμή δόθηκε από μια τρυφερή φωτογραφία του Πέτρου και της Ελισάβετ που αναστάτωσε τους φανς και σήμερα το "χτύπημα" ήρθε από την Ελένη Καπλάνη, συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου.

Μία ακόμη αγκαλιά από τα γυρίσματα μοιράστηκε η συγγεφέας και οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Στην εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα ο Μιχαήλ Ταμπακάκης τον οποίο η Καπλάνη έχει tagάρει κιόλας!

Το πρόσωπο της γυναίκας στην αγκαλιά της οποίας εκείνος κλαίει δεν είναι εμφανές με την πρώτη ματιά και οι τουιτεράδες άρχισαν τις εικασίες, όμως μεταξύ της Ελισάβετ και της Αλεξίας, η ζυγαριά γέρνει μάλλον υπέρ της πρώτης.

Εν αναμονή έστω και ενός trailer πάντως, ιδού μερικά ακόμη από τα τιτιβίσματα αγωνίας των φανς.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 14:54