Μαύρο Ρόδο: Η τρυφερή φωτογραφία του Πέτρου και της Ελισάβετ που έχει αναστατώσει τους φανς

31.12.2022
Μαύρο Ρόδο: Η τρυφερή φωτογραφία του Πέτρου και της Ελισάβετ που έχει αναστατώσει τους φανς
Μπορεί να μην έχουμε δει νέο επεισόδιο εδώ και αρκετό καιρό λόγω εορταστικής περιόδου, όμως η παραγωγή φροντίζει να μας δίνει μερικά "τυράκια" για να "κρατιόμαστε", όπως, για παράδειγμα ένα τρυφερό άγγιγμα που μοιράστηκε το πρωταγωνιστικό ζευγάρι και έχει προκαλέσει πανικό!

Στις 16 Ιανουαρίου επιστρέφει στη μικρή οθόνη το "Μαύρο Ρόδο" και σήμερα ο σκηνοθέτης, Κώστας Αναγνωστόπουλος μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων που "άναψε φωτιές".

Η πλοκή έχει σταματήσει στο σημείο που η σφαίρα του πληρωμένου φονιά που έστειλε ο Βίκος για να χτυπήσει τον Πέτρο βρίσκει κατά λάθος άλλο μέλος της οικογένειάς του. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφερε την Αλεξία ως θύμα, τελικά, φαίνεται ότι εκείνη που τραυματίζεται θανάσιμα από την σφαίρα είναι η Αγγελική!

Στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο βλέπουμε την Ελισάβετ, η οποία, στην ουσία έσωσε τη ζωή του Πέτρου τραβώντας τον την τελευταία στιγμή να τον παρηγορεί με όποιον τρόπο μπορεί μπροστά στη μεγάλη του απώλεια και τα spoilers μιλάνε για μια διπλή απαγωγή που θα οργανώσει ο Βίκος και θα φέρει τον Πέτρο και την Ελισάβετ μαζί σε ένα σπίτι στο πουθενά.

Εκεί, λέγεται ότι οι δυο ερωτευμένοι θα σμίξουν αφήνοντας τις καρδιές τους να τους οδηγήσουν και κάνοντας τους φανς να μετρούν αντίστροφα. Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως, ιδού η φωτογραφία για την οποία μιλήσαμε προηγουμένως.

Στις 16 Ιανουαρίου, πάντως, επιστρέφει στη μικρή οθόνη και ο Σασμός από όπου είχαμε επίσης μια πολυαναμενόμενη σκηνή σε preview. Ο Αστέρης και η Αργυρώ μοιράζονται το πρώτο τους φιλί ύστερα από χρόνια και τα social παίρνουν φωτιά.

Την ίδια ημερομηνηνία, βέβαια, επιστρέφουν και οι Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1 και οι φανς ανυπομονούν με τον ίδιο τρόπο.