Master Chef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξηγεί γιατί δεν θα βλέπουμε και τους τρεις κριτές σε κάθε επεισόδιο

29.12.2022
Master Chef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξηγεί γιατί δεν θα βλέπουμε και τους τρεις κριτές σε κάθε επεισόδιο
Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε την πρεμιέρα του φετινού κύκλου του Master Chef και μόλις έγινε γνωστή μία αρκετά σημαντική αλλαγή που αφορά στους τρεις κριτές και τις εμφανίσεις τους στα επεισόδια.

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του trailer για τη νέα σεζόν, στο οποίο, παρεμπιπτόντως πρωταγωνιστούν οι γιοι των νέων μπαμπάδων Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη, ο Σωτήρης Κοντιζάς προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με τα διαδικαστικά.

Μιλώντας στην εκπομπή "Σούπερ Κατερίνα" ο έλληνας σεφ αποκάλυψε ότι δεν θα παίζει σε όλα τα επεισόδια, και από τα όσα είπε αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό ισχύει και για τους άλλους δύο της παρέας.

MasterChef: Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης έριξαν το instagram με το χορό τους

"Δε θα με βλέπετε συνέχεια στο πλατό", είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς εξηγώντας πως πρόκειται για μια αλλαγή που προέβλεψε η παραγωγή για να ξεκουράζονται. "Είμαστε και μπαμπάδες όλοι πλέον, οπότε μας αγαπάνε πάρα πολύ", συνέχισε ο σεφ, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν φροντίσει ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους ενώ πρόσθεσε ότι θα πάνε και πολλά ταξίδια.

Εν αναμονή λοιπόν!