GNTM: Η Μικαέλα πήρε τη δουλειά με αέρα Grace Kelly και η Γεωργιάννα αποχώρησε, κατευθείαν από Μύκονο

06.12.2022
GNTM: Η Μικαέλα πήρε τη δουλειά με αέρα Grace Kelly και η Γεωργιάννα αποχώρησε, κατευθείαν από Μύκονο
Στο νησί των ανέμων ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα τα κορίτσια του GNTM για μια δοκιμασία που, τελικά, δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαινόταν!

8 κοπέλες ταξίδεψαν στη Μύκονο για τη φάση αυτή του διαγωνισμού και μία έφυγε νωρίτερα. Το concept για το Top 8 του φετινού GNTM ήθελε τα κορίτσια "να περάσουν ένα συνταρακτικό διήμερο διακοπών στη Μύκονο των 50’s!" Σκάφος, φλερτ στην αμμουδιά, στιγμές χαλάρωσης στη σουίτα: Τρία set βγαλμένα από την εποχή του glam, του chic και των jet-setters με τον φακό του guest photographer, Απόστολου Κουκουσά, να αποτυπώνει τα μοντέλα με δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια.

Ωραιότατο το concept φαίνεται ότι ήταν "κομμένο και ραμμένο" στα μέτρα της Μικαέλας, η οποία πόζαρε ως άλλη Grace Kelly και πήρε και τη δουλειά τελικά.

Στον αντίποδα, η Γεωργιάννα φάνηκε ότι δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα και φέρνοντας, τελικά, την πιο αδύναμη φωτογραφία, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ιδού και οι προσπάθειες όλων των κοριτσιών από την καλύτερη μέχρι τη χειρότερη, γι' αυτή την εβδομάδα.

Στο σημερινό επεισόδιο, πάντως, έχουμε ανακάτεμα της τράπουλας εκ νέου καθώς τέσσερα κορίτσια έχουν μια νεα ευκαιρία και μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι, μαζί με το Top 7 που είδαμε χθες.

11 τα επίδοξα μοντέλα, σήμερα το βράδυ, λοιπόν και ιδού μια πρώτη γεύση από το επόμενο επεισόδιο.