Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη πιάνει στα πράσα τον Πέτρο να μπαίνει στο μοναστήρι και η Ελισάβετ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση

06.12.2022
Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη πιάνει στα πράσα τον Πέτρο να μπαίνει στο μοναστήρι και η Ελισάβετ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση
Οι φανς περιμένουν πώς και πώς μια κοινή σκηνή των αγαπημένων πρωταγωνιστών και προς στιγμή φάνηκε ότι σήμερα θα την έχουμε -όμως η Φιλαρέτη έχει άλλα σχέδια.

Έξαλλοι οι τηλεθεατές του Μαύρου Ρόδου, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχουν πάνω από μία εβδομάδα να δουν καινούρια σκηνή με το αγαπημένο τους ζευγάρι, κάπως αναθάρρησαν όταν είδαν στο trailer ότι ο Πέτρος ήταν έτοιμος να ξανπηδήξει τον τοίχο για να δει την Ελισάβετ. "Απόψε το μόνο που θέλω είναι να δω την Ελισάβετ. Μόνο αυτό θα με ηρεμήσει", έλεγε ο Πέτρος, όμως για δες που η Ηγουμένη Φιλαρέτη, που έχει ήδη μάθει για τις βραδυνές αυτές επισκέψεις και τον περιμένει με τους αστυνομικούς, που, σύμφωνα με το spoiler, θα τον συλλάβουν!

Και πριν να φτάσουμε εκεί, έχουμε ένα μικρό απόσπασμα από τη στιγμή που η ηγουμένη αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και κατακεραυνώνει με τον τρόπο της την Ελισάβετ, υπό το χαιρέκακο ύφος της Κασιανής!

Σε άλλα μέτωπα, σήμερα θα δούμε τον Σαράντο να βρίσκει επιτέλους το laptop του πατέρα του, ένα στοιχείο που πολύ σύντομα θα εύχεται να μην είχε βρει ποτέ!

Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, ιδού και το trailer για το σημερινό επεισόδιο και ο χρόνος κυλά αντίστροφα.