Σασμός: Ο Λευτέρης κάνει μια έκπληξη στη Θοδώρα αλλά δεν πάει τόσο καλά

18.10.2022
Σασμός: Ο Λευτέρης κάνει μια έκπληξη στη Θοδώρα αλλά δεν πάει τόσο καλά
Σταθερά πρώτος στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού ο Σασμός του Alpha και παρά τις αντιδράσεις για την κάπως πιο αργή πλοκή, "χτυπάει" 25άρια κάθε βράδυ προβολής του. Ιδού μια μικρή γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό (18/10/2022) επεισόδιο.

Με την ένταση ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ να μη δείχνει ελπίδες εκτόνωσης, εκείνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κρατήσει στην Κρήτη και εκείνος αποφασίζει να συναντήσει τον Αστέρη στο σπιτάκι στο βουνό και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για πάντα.

Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με την Μαρίνα μη διστάζοντας να του ομολογήσει ότι είναι αντίθετος σε αυτή τη σχέση.

Ο Λευτέρης κάνει μια έκπληξη στη Θοδώρα, αλλά η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περίμενε. Κι ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό, ο Αντώνης έχει μια συζήτηση με τον Ευθύμη, που αποκαλύπτει παλιά θαμμένα μυστικά. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου. Θέλει νεκρό τον Κώστα.