Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ τα έχει χαμένα αλλά το Twitter "λύσσαξε" με τη σκηνή του Πέτρου και της Ηγουμένης

18.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ τα έχει χαμένα αλλά το Twitter "λύσσαξε" με τη σκηνή του Πέτρου και της Ηγουμένης
Στον απόηχο του φιλιού που έδωσε ο Πέτρος στην Ελισάβετ έρχεται μία σκηνή που έδωσε μεγαλύτερη έμπνευση στους τουιτεράδες και "αφιέρωσαν" με απίθανα χιουμοριστικά posts.

Ακόμη ένα ενδιαφέρον επεισόδιο είδαμε χθες βράδυ στο Mega και παρά τις δυνατές σκηνές που είχε αυτό το ίδιο οι χρήστες του Twitter "κόλλησαν" με την τελευταία σκηνή του trailer για το σημερινό (18/10/2022). Σε αυτή, βλέπουμε τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκης) να χτυπά την πόρτα της αποθήκης περιμένοντας να δει την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου), η οποία έφυγε κακήν κακώς από κοντά του μετά το φιλί που της έδωσε μέσα στην εκκλησία, και αντί αυτής να του ανοίγει η Ηγουμένη Φιλαρέτη (Κατερίνα Διδασκάλου).

Αυτό ήταν. Η εικόνα και μόνο έβαλε φωτιά στο Twitter:

Κατά τα άλλα, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Πέτρο αντιμέτωπο με τις αντιδράσεις των φίλων του σχετικά με την Ελισάβετ και την Τασούλα να μην αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά για την Ελισάβετ, η οποία αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με τον Γεράσιμο. Ο Λευτέρης θα της χαλάσει τα σχέδια ζητώντας από την Ηγουμένη μια μεγάλη χάρη. Η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μια προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική και στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο, που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τη Γερακιανή. Πρόκειται για την αδελφή του Γεράσιμου η οποία δανείζεται ένα μεγάλο ποσό από τον Θέμη βάζοντας υποθήκη τη μισή ταβέρνα που της ανήκει. Στο μεταξύ, η παρέα αναχωρεί χωρίς τον Πέτρο ο οποίος με πρόφαση τις εργασίες στο μοναστήρι μένει στο χωριό. Το μυαλό του βέβαια είναι πάλι και μόνο στην Ελισάβετ.