Μαύρο Ρόδο: Το Twitter είναι σίγουρο ότι ο Βίκος είναι γιος της Ηγουμένης και το "γλέντησε" αναλόγως

19.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Το Twitter είναι σίγουρο ότι ο Βίκος είναι γιος της Ηγουμένης και το "γλέντησε" αναλόγως
Η νέα σειρά του Mega, που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, είναι δραματική όμως οι χρήστες του Twitter βρίσκουν "χαραμάδες" και την προσεγγίζουν χιουμοριστικά. Η πιθανή, νέα, τηλεοπτική σχέση του Γιάννη Κουκουράκη με την Κατερίνα Διδασκάλου είναι μία από αυτές τις "χαραμάδες".

Τη μερίδα του λέοντος στο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού του "Μαύρου Ρόδου" έχει, χωρίς αμφιβολία η σχέση του Πέτρου (Μιχαήλ Ταμπακάκης) με την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου). Υπάρχουν, όμως, κι άλλες σχέσεις που εξελίσσονται παράλληλα και ιντριγκάρουν τον κόσμο.

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής

Μία από αυτές κρύβεται ανάμεσα στην Ηγουμένη Φιλαρέτη (Κατερίνα Διδασκάλου) και τον Βίκο (Γιάννη Κουκουράκη). Έχουμε ήδη δει σε προηγούμενα επεισόδια ότι η ισχυρή γυναίκα της μονής έχει "κάνει" φυλακή (χωρίς να έχουμε μάθει ακόμη το γιατί) και ότι υπήρξε μία εμπλοκή όταν βγαίνοντας, πήγε να βρει τον γιο της, τον οποίο είχε εμπιστευτεί σε έναν δικό της άνθρωπο.

Ο Βίκος, από την άλλη πλευρά, δεν έχει μητέρα, όπως τον ακούσαμε να λέει ο ίδιος άρα... "ένα κι ένα κάνουν δύο". Αν μάλιστα βάλει κανείς στην εξίσωση και τη σχέση που είχαν οι δύο ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες (βλ. μαμά Μυρσίνη και γιος Κωνσταντής) η υποψία γίνεται βεβαιότητα -μέχρις αποδείξεως τουναντίον, φυσικά.

Μέχρι τότε, πάντως, ιδού μερικά από τα πιο επιτυχημένα tweets που είδαμε, σχετικά.

Προς το παρόν, πάντως, στη σημερινή τέταρτη μέρα προβολής της σειράς μέσα στην εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Γιώργου που προκαλεί αναστάτωση στο χωριό και, φυσικά, την επίσκεψη της Ηγουμένης στο σπίτι της Ελισάβετ που την κάνει να αλλάξει γνώμη σχετικά με την επιστροφή της στο μοναστήρι (κάνοντας το χατήρι στον πατέρα της). Η Κασιανή βέβαια, αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, δεν συμφωνεί και δεν το κρύβει.

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η Ελισάβετ καλεί όλους τους δικούς της σε ένα τραπέζι για να του εξηγήσει την αποστολή της -όπως την ονόμασε η Ηγουμένη- ζητώντας τους να μην εμπλακούν στα σχέδιά της. Την ίδια στιγμή, η Αγγελική αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα καθώς βρίσκεται ακόμη ανάμεσα στον άντρα της και τον Βίκο, δύο πολύ επικίνδυνους ανθρώπους, έτσι κι αλλιώς!