Μάνος Δασκαλάκης: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ας πάω εγώ στη φυλακή μετά»

08.04.2022
Μάνος Δασκαλάκης: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ας πάω εγώ στη φυλακή μετά»
Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ο θάνατος των οποίων έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μιλά στην Αγγελική Νικολούλη, απόψε (8/4/2022) στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Τελικά οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες μέρες επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλά στην Αγγελική Νικολούλη σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ (8/4/2022) στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας, που έφυγαν όλα από τη ζωή με τρόπο που αυτή τη στιγμή εξετάζεται εξονυχιστικά έφτασε στο στούντιο της εκπομπής αμέσως μετά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια και υπό άκρα μυστικότητα μίλησε για όλα.

Η -εν διαστάσει, πλέον- σύζυγος του Μάνου Δασκαλάκη και μητέρα των τριών παιδιών του, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους, Τζωρτζίνας. Έχει ήδη προφυλακιστεί ύστερα από την απολογία της στην ανακρίτρια και ενώ μέχρι πρότινος ο Μάνος, με τον οποίο έχουν θρηνήσειν νωρίτερα τα δυο μικρότετρα παιδιά τους τη στήριζε τυφλά, τώρα πια, στέκεται επίσημα και κατηγορηματικά "απέναντί" της.

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας πάω εγώ στη φυλακή μετά», ακούγεται να λέει κάποια στιγμή στην Αγγελική Νικολούλη ενώ παραδέχεται ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα.

Ιδού το trailer, που όμως, σύμφωνα, με τους φανατικούς θαυμαστές της Νικολούλη κρύβει πολλά μυστικά.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την προβολή του trailer υπήρξαν αντιδράσεις από το κοινό που στην πλειοψηφία του σχολίασε κυρίως τη στάση της Αγγελικής Νικολούλη σε όσα της λέει ο Μάνος. ο οποίος δεν φάνηκε να πείθει το κοινό.

Ιδού ενδεικτικά μερικά σχόλια στο Twitter ενω παραθέτουμε σχόλιο χρήστη κάτω από το προφίλ της εκπομπής στο Instagram που "αποκωδικοποιεί" -εκτός του κόκκινού χρώματος, που μάλλον είναι ένας μύθος- μία άλλη κίνηση της Αγγελικής Νικολούλη.

«Δεν είναι μόνο το κόκκινο! Δεν είναι καν το κόκκινο! Κυρία Νικολουλη, όταν γυρίζετε το σώμα σας προφίλ και παίζεται με τα δάχτυλα σας στο τραπέζι, τότε "έπεται" μεγάλη συνέχεια! Και όχι θετική, για τον συνεντευξιαζομενο υποθέτω... [οικογένεια "του τρελού"]», γράφει ο χρήστης και η αλήθεια είναι ότι παρά τα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, αποσβολωμένοι, στις οθόνες μας, αυτό που περιμένουμε -ακόμη και τώρα με την ελπίδα «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, κάτι άλλο θα συμβαίνει»- είναι μια επίσημη ανακοίνωση/εξήγηση για το πιο τραγικό, ίσως, συμβάν που έχει καταγραφεί ποτέ στα ελληνικά χρονικά.