GNTM 5: Η Βίκυ Καγιά έρχεται και όλοι οι άλλοι -εκτός του Γιώργου Καράβα- φεύγουν

07.04.2022
GNTM 5: Η Βίκυ Καγιά έρχεται και όλοι οι άλλοι -εκτός του Γιώργου Καράβα- φεύγουν
Το δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων του Star -που πέρσι δεν γνώρισε την αναμενόμενη επιτυχία και δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική- επανέρχεται με σαρωτικές αλλαγές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από πηγές κοντά στο κανάλι!

Υπάρχει GNTM χωρίς τη Ζενεβιέβ, χωρίς τον Σκουλό ή τον Μπράτη; Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν τη βάζουμε, καν, στο κάδρο καθώς η μία και μοναδική χρονιά που ήταν με το franchise δεν απέδωσε αυτά που περίμεναν οι άνθρωποί του οπότε, είναι βέβαιο, ότι δεν θα λείψει και πολύ από την καρέκλα του κριτή.

GNTM: Έχεις δει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί νύφη; Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της

Το ίδιο θα έλεγε κανείς και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, της οποίας το όνομα ακούγεται ως μπαλαντέρ σε κάθε σενάριο, όμως εφόσον ουδέποτε επιβεβαιώνεται, υποθέτουμε ότι θα συνεχίσει να μένει στα... σενάρια.

Ο Δημήτρης Σκουλός έγινε πατέρας για δεύτερη φορά - Η συγκινητική του ανάρτηση

Επανερχόμαστε στο αρχικό ερώτημα λοιπόν... Υπάρχει GNTM χωρίς τη Ζενεβιέβ, χωρίς τον Σκουλό ή τον Μπράτη; Όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να δεχτούμε το "Ναι", ως απάντηση!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσαροπούλου στο Happy Day, μετά την -αντικειμενικά και σε όλα τα επίπεδα- κακή περσινή χρονιά, το GNTM ετοιμάζεται για "Ολική Επαναφορά" ξεκινώντας από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά!

Η παρουσιάστρια φαίνετα ότι επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος" και ετοιμάζεται να τα κάνει όλα "λαμπόγυαλο", ξεκινώντας από την επιτροπή.

Οι φήμες θέλουν την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτη οριστικά εκτός παιχνιδιού και τον Δημήτρη Σκουλό να "παίζεται" ακόμη!

Στο πλευρό της η Βίκυ Καγιά κρατά τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος έδειξε τα καλύτερα "δείγματα γραφής" πέρσι και έχει, όπως λέγεται, ήδη ξεκινήσει επαφές για νέους συνεργάτες.

Έτσι κι αλλιώς το concept θα αλλάξει και πάλι στο GNTM 5 καθώς θα δέχεται μόνο κορίτσια ξανά, όπως είδαμε στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε προσκαλώντας ενδιαφερόμενους για συμμετοχές.

Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων και εξελίξεων ιδού το εν λόγω τρέιλερ: