Survivor: Η Πελαγία έφυγε και η Ασημίνα πλάνταξε - Το Twitter, όμως, τη δίκασε αλύπητα

17.02.2022
Survivor: Η Πελαγία έφυγε και η Ασημίνα πλάνταξε - Το Twitter, όμως, τη δίκασε αλύπητα
Αναπάντεχη, για πολλούς, η χθεσινή αποχώριση έφερε μεγάλη ένταση στην ομάδα των Μαχητών.

Οι Μπλε έφαγαν τα κρουασάν τους και δυνάμωσαν, όμως την ώρα του συμβουλίου φάνηκε ότι τα προβλήματα μεταξύ τους δεν είχαν μειωθεί ούτε καν στο ελάχιστο.

Μεταξύ των Ανδρέα, Πελαγίας και Σπύρου που ήταν υποψήφιοι ήταν το κορίτσι της παρέας που έφυγε τελικά, η οποία, έτσι, για την ιστορία, έδειχνε και η πιο σίγουρη ότι δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα της. Το τηλεοπτικό κοινό όμως είχε άλλη γνώμη και την έδειξε την πόρτα ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι αποφάσισε και πάλι να κρατήσει εντός τον Σπύρο, ο οποίος "παρακαλά" το κοινό να μην τον ψηφίσει για να φύγει από την πρώτη φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό εξελίχθηκαν σκηνές "αρχαίας τραγωδίας" που θύμισαν τι είχε συμβεί όταν αποχώρησε η Αθηνά από τους Κόκκινους. Τότε ήταν η Πελαγία που είχε πλαντάξει στο κλάμα και το μοιρολόι και χθες ήταν η σειρά της Ασημίνας να κάνει το ίδιο.

Η Πελαγία αποχαιρέτησε και ήταν εξαιρετικά ψύχραιμη όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και τις δυο κολλητές της, Σοφιάννα και Ασημίνα, ειδικά τη δεύτερη την οποία οι χρήστες του Twitter δίκασαν ανελέητα και μάλιστα σε πολλαπλά μέτωπα.

Οι αντιδράσεις ξεκινούσαν από την απλή υπερβολή (και τη σύγκριση με την Ευρυδίκη, όπως είπαμε) και έφταναν μέχρι το γεγονός του ότι ενώ είχε δηλώσει πως αν έφευγε η Πελαγία θα έφευγε κι εκείνη και τέλος στο bullying που έκανε στον Σπύρο -και όχι μόνο χθες- το οποίο υπογραμμίζεται πως αν είχε γίνει αντίστροφα, δηλαδή από άντρα σε γυναίκα, ο κόσμος όλος θα είχε ξεσηκωθεί.

Ιδού μερικές από τις πιο έντονες αντιδράσεις και στο τέλος το trailer του επόμενου επεισοδίου για μια πρώτη γεύση του τι θα δουμε στη συνέχεια: