Σασμός: Το μυστικό της Κλαίρης αποκαλύπτεται - Ο Μανώλης παθαίνει σοκ αλλά, μάλλον, την ερωτεύεται περισσότερο [sneak preview]

17.02.2022
Σασμός: Το μυστικό της Κλαίρης αποκαλύπτεται - Ο Μανώλης παθαίνει σοκ αλλά, μάλλον, την ερωτεύεται περισσότερο [sneak preview]
Η στιγμή της συνάντησης έφτασε και η έκπληξη θα είναι μεγάλη. Ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό (17/2/2022) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Alpha.

Μετά την αποτυχημένη (ευτυχώς) απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο. Η νεαρή κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι και ζητάει συγνώμη από τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη. Τους λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε και τους υπόσχεται ότι δεν θα ξαναγίνει και ότι έχει αποφασίσει να βρει το δολοφόνο του Στεφανή και να «καθαρίσει» το όνομα του αδελφού της.

Ο ερωτοχτυπημένος Μύρων αποφασίζει να προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη, ενώ στη φυλακή, η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο. Ο Μανώλης κάνει το πολυπόθητο ραντεβού με την Κλαίρη αλλά τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η πανέμορφη κοπέλα είναι τυφλή (ένα 3% βλέπει, όπως λέει η ίδια). Ο Μανώλης παθαίνει ένα σοκ γιατί δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, όμως πολύ γρήγορα συνέρχεται και την κρατά κοντά του!

Σασμός: Η κίνηση του Αντώνη που συγκίνησε τη Μαρίνα -και σύσσωμο το Twitter που τους λάτρεψε ξανά ως ζεύγος

Η Μαρίνα ζητά από τον Αντώνη να την πάει στο σημείο όπου ο Πετρής άφησε την τελευταία του πνοή και όταν επισκέπτεται το κτήμα ο πόνος της είναι ανείπωτος. Μια ματιά μόνο στο trailer για το σημερινό επεισόδιο μας δίνει μια πρώτη γεύση!