Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα θανάσιμο δίλημμα και η Ασημίνα αντιμέτωπη με ένα προσωπικό αδιέξοδο

07.01.2022
Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα θανάσιμο δίλημμα και η Ασημίνα αντιμέτωπη με ένα προσωπικό αδιέξοδο
Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει με δύο επεισόδια την εβδομάδα, μέχρι νεοτέρας, καθώς ο κορονοϊός "χτύπησε" το καστ και δεν μπορεί να υποστηριχτεί, καθώς φαίνεται, κάτι πιο συχνό. Η πλοκή, ωστόσο, μας έφησε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο πριν από τα Χριστούγεννα και ιδού μια πρώτη γεύση του τι να περιμένουμε από Δευτέρα (10/1/2022)

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 53

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια παίρνει αναπάντεχη τροπή και αλλάζει τους ρόλους θύτη και θύματος. Θα καταφέρει ο Πέτρος να γλυτώσει απ’ την εκδικητική μανία του αστυνόμου; Ο Ακύλας έχει μάθει ότι ο Κωνσταντής ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; Ο Τόλλιας διώχνει απ’ το σπίτι τον γιό του, Θανασάκη, μετά την αποκάλυψη πως ανήκει στους Άβαντες, ενώ η εμφάνιση ενός ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την προοπτική του γάμου τους. Για πόσο, όμως, θα κρατήσει η χαρά τους; Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο Λάμπρος και ο Ζάχος ανοίγουν τα χαρτιά τους και η έχθρα τους γίνεται, πλέον, μονόδρομος. Η Ζωή θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα θανάσιμο δίλημμα.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 54

Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο ότι δεν είναι με το μέρος του Ακύλα και ζητά να συνεργαστούν. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αιμιλία και της ανακοινώνει την πρόθεσή του να πάρει πίσω τη θέση του, φτάνοντας ακόμα και στο Υπουργείο. Ο Τόλλιας πάει στους Άβαντες για να αντιμετωπίσει τον Θανασάκη. Ο Δούκας ζητά εξηγήσεις από τον Ακύλα για τα λεφτά που λείπουν από το έργο του αεροδρομίου και του δίνει τελεσίγραφο. Η Μυρσίνη αποφασίζει να γνωριστεί καλύτερα με τη Ρένα, βρίσκοντας έναν σύμμαχο στο πρόσωπό της. Η Ελένη τσακώνεται με τον Λάμπρο εξαιτίας του Ζάχου, ενώ η Ασημίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα προσωπικό αδιέξοδο…