Survivor: Η Μυριέλλα και ο Γιώργος φιλιούνται και στο Συμβούλιο γίνεται χαμός - Η συγκίνηση του Βασάλου [video]

09.01.2022
Survivor: Η Μυριέλλα και ο Γιώργος φιλιούνται και στο Συμβούλιο γίνεται χαμός - Η συγκίνηση του Βασάλου [video]
Το σημερινό επεισόδιο [9/1/2022] του δημοφιλούς παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ προμηνύεται ιδιαίτερα "καυτό".

Πριν από λίγο προβλήθηκε το trailer για το σημερινό επεισόδιο του Survivor και άναψε "φωτιές". Η σχέση που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή των Κόκκινων και του Γιώργου Κατσαούνη των Μπλε είναι ήδη γνωστή και ιδιαίτερα εκείνος δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στην ηθοποιό.

Η σχέση αυτή έχει ήδη αποτέλεσει θέμα συζήτησης και διαπληκτισμού μεταξύ των υπόλοιπων παικτών με τον Βαλάντη να έχει εκφραστεί πολύ έντονα εναντίον της.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, οι δυο τους φαίνεται ότι περνούν σε ένα επόμενο στάδιο καθώς στο trailer τους βλέπουμε μέσα στον υδάτινο στοίβο, προφανώς μετά το αγώνισμα της ημέρας να αγκαλιάζονται τρυφερά και στο τέλος να φιλιούνται στο στόμα.

Για την ακρίβεια βλέπουμε τον Γιώργο να σκύβει να φιλά τη Μαριέλα και εκεί να τελειώνει το πλάνο, τη συνέχεια του οποίου θα δούμε σήμερα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο ίδιο trailer παίρνουμε και μια γεύση από τα όσα θα ειπωθούν στο Συμβούλιο με αυτή την αφορμή. Με τον Βαλάντη και πάλι "πρωταγωνιστή" η ένταση κορυφώνεται και η αγωνία για την εξέλιξη της σχέσης αυτής αλλά και της παραμονής ή όχι της Μυριέλας στο παιχνίδι το ίδιο. Θυμίζουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι από την περασμένη εβδομάδα εκτός από την ηθοποιό, ο Βαλάντης και η Ευρυδίκη.

Ιδού το trailer

Η αντίδραση του Βασάλου

Σχολιάζοντας το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Χαμογέλα και πάλι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος συγκινήθηκε και δεν το έκρυψε καθώς θυμήθηκε τη δική του εμπειρία στο παιχνίδι, που του χάρισε τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.


«Πραγματικά συγκινήθηκα, ανατρίχιασα, γιατί έγινε πολύ αυθόρμητα, όπως βλέπετε, εμένα μου αρέσει», είπε ο Κωνσταντίνος απαντώντας στα πειράγματα της Σίσσυς Χρηστίδου αν και για να πούμε την αλήθεια, φιλί δεν είχαμε δει τότε (2017), μόνο αγκαλιές και τρυφερότητες μεταξύ τους. Η σχέση τους, στην ουσία ξεκίνησε αφού αποχώρησαν από το παιχνίδι και κρατάει γερά μέχρι και σήμερα!