«Γη της Ελιάς» Spoiler: Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει την άφιξη της «Ωραίας Ελένης»

11.10.2021
«Γη της Ελιάς» Spoiler: Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει την άφιξη της «Ωραίας Ελένης»
Ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς του Mega μίλησε για το τι να περιμένουμε στη συνέχεια.

Καλεσμένος στη εκπμπή "Mega Καλημέρα" ήταν σήμερα το πρωί (11/10/2021) ο Ανδρέας Γεωργίου και μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για την εξέλιξη της πλοκής στη σειρά που έχει κερδίσει από πολύ νωρίς το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας της Βασιλικής και του Φίλιππου ολοκληρώθηκε και το Twitter γιορτάζει

Αρχικά, ο δημιουργός αποκάλυψε "ένα σωρό" πράγματα που θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο, όπου η πλοκή θα προχωρήσει πολύ και σε όλα τα μέτωπα.

«Ο Αλέξης θα κάνει πρόταση γάμου στη Μυρτάλη. Αυτός το ζει κανονικά, θεωρεί ότι είναι δική του. Της δίνει και μια προθεσμία. Της λέει ‘αν δεν είναι μαζί στη ζωή, θα είναι μαζί στο θάνατο’. Θα δούμε αν αυτό το λάθος θα ανατρέψει τα γεγονότα. Θα δούμε και την Άννα που θέλει να εκδικηθεί τον Δημήτρη με κάθε τρόπο και τον εκβιάζει για να ρίξει το παιδί που έχει ψέματα ισχυριστεί ότι έχει. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Κωνσταντίνο να ψάξει τα πάντα για την Αντιγόνη γιατί σκέφτεται ότι είναι η κόρη του. Το θέμα είναι ποιος θα το μάθει πρώτος. Οι δύο μάρτυρες θα απελευθερωθούν και πλέον ένοχος για τον φόνο είναι ο Νίκολας, αφού βρέθηκε στο σπίτι του το φονικό όπλο», είπε ο Γεωργίου.

Ιδού και το τρέιλερ για μια επιπλέον εικόνα.

Η «Ωραία Ελένη»

Λίγο πριν αποχαιρετήσει την εκπομπή ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να δώσει ακόμη ένα spoiler. Μίλησε λοιπόν για ένα νέο πρόσωπο που θα προστεθεί πολύ σύντομα στη σειρά και θα προκαλέσει ταραχή. Πρόκειται για μία νέα κοπέλα, την Ελένη, την «Ωραία Ελένη», όπως την αποκάλεσε χαρακτηριστικά η οποία μπαίνει στη ζωή του Στέφανου και με την οποία θα ξετρελαθεί η Αρετή, θεωρώντας τη "μοναδική ευκαιρία" για να ξεχάσει ο γιος της τη Μυρτάλη, που, ως γνωστόν, ουδέποτε "ζαχάρωνε".

Δεν γνωρίζουμε ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη νέα γυναίκα στη ζωή του Στέφανου, τα spoilers όμως μιλάνε για μια γυναίκα που ήδη γνωρίζει ο νεαρός και που τόσο καιρό, εξαιτίας της Μυρτάλης δεν μπορούσε να εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν...