«Άγριες Μέλισσες»: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής ξανά μαζί - Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο [video]

11.10.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής ξανά μαζί - Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο [video]
Η πλοκή μεταφέρεται στο δικαστήριο με τον Δούκα στη θέση του κατηγορούμενου, όμως η "δράση" δεν εξελίσσεται μόνο στην αίθουσα. Ενδιαφέρον έχουν και τα όσα συμβαίνουν στους διαδρόμους.

Η δική του Δούκα ξεκίνησε και όλοι -εκτός του Ακύλα, του Μελέτη και, φυσικά, της Μυρσίνης- ανυπομονούν να τον δουν πίσω από τα σίδερα.

Εναντίον του πάλαι ποτέ -ή νυν και αεί, όπως θα υποστήριζαν οι δικοί του- πανίσχυρου Σεβαστού καταθέτουν και τα τρία του παιδιά, μαζί με τη Δόμνα η οποία δεν θα ησυχάσει αν δεν δει τον Δούκα να τιμωρείται -και- για τον θάνατο του πατέρα της.

Στο δικαστήριο θα δούμε και τη Δρόσω, η οποία επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον (όπως και οι αδελφές της, εξάλλου) για το τι θα συμβεί στον Δούκα.

«Άγριες Μέλισσες»: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Σταμίρη - Η σύλληψη, η ανάκριση και η ανατροπή

Εκεί συνατά και τον Κωνσταντή, στον οποίο εκφράζει την ανησυχία της για την υγεία του. Ο Νικηφόρος της είπε ότι χρειάστηκε να τον πάνε στο νοσοκομείο. Η συνάντηση αυτή θα γεμίσει ελπίδες τους φανς του ζευγαριού, που όμως, δυστυχώς, δεν θα δουν κάτι πιο ουσιαστικό στην εξέλιξη αυτής της σχέσης.

Ιδού το απόσπασμα από τη σκηνή που θα δούμε σήμερα το βράδυ:

Η κατάθεση που θα "κάψει" τον Δούκα

Μπορεί να καταθέσουν όντως τα παιδιά του και η Δόμνα εναντίον του Δούκα, όμως η κατάθεση που θα τον "κάψει" (μέχρι νεοτέρας, τουλάχιστον) είναι αυτή της πρώην ερωμένης του Αχιλλέα Μεγαρίτη, η οποία θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη σχέση των δυό αντρών.

Βέβαια, ο Δούκας (ή μάλλον, ο Ακύλας) δεν έχει πει την τελευταία του λέξη ακόμη. Εν αναμονή εξελίξεων!