GNTM: Η πρώτη αποχώρηση και ο νέος κανόνας που τάραξε τους διαγωνιζόμενους

29.09.2021
GNTM: Η πρώτη αποχώρηση και ο νέος κανόνας που τάραξε τους διαγωνιζόμενους
19 πια τα μοντέλα που διαγωνίζονται για τον τίτλο του Greece's Next Top Model.

«Καλοκαίρι στην πόλη, σε ένα θερινό σινεμά, αγκαλιασμένοι, με την προσοχή να είναι στραμμένη στον άνθρωπο που κάθεται στη διπλανή θέση, αδιαφορώντας για την ταινία που παίζει στην οθόνη». Αυτό ήταν το concept της πρώτης φωτογράφησης αποχώρησης στο ριάλιτι μόδας του Star και οι υποψήφιοι κλήθηκαν να ποζάρουν σε ζευγάρια εκδηλώνοντας τον έρωτά τους στον φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Για να μπουν στο πνεύμα, μάλιστα, είχαν ακόμη μια φορά ένα reference από τον Γιώργο Καράβα και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Και ήταν πολύ... "Hot"

Η δοκιμασία

Μόλις το ένα ζευγάρι ολοκλήρωνε την προσπάθειά του διάλεγε το επόμενο, χωρίς, όμως καθόλου στρατηγική, όπως επεσήμαναν ξανά και ξανά οι κριτές.

Παρότι φαινόταν σχετικά εύκολη, η δοκιμασία φάνηκε να δυσκολεύει τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους οι οποίοι δέχτηκαν σκληρή κριτική από τους κριτές.

Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σχολιασμού των λήψεων, ήταν ο Δημήτρης Σκουλός που ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Δίνοντας τις φωτογραφίες εκείνων που πέρασαν στην επόμενη φάση, πρώτα, κατέληξε με δύο ζευγάρια στο Bottom 2 και εκείνη τη στιγμή ανακοίνωσε τον νέο κανόνα του παιχνιδιού που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τους παίκτες.

«Φέτος θέλουμε να σας δώσουμε λόγο. Να σας εντάξουμε στη διαδικασία αποχώρησης. Κάθε φορά που είμαστε στο πλατό, θα έχετε την ευκαιρία να σώσετε έναν παίκτη, ή ένα ζευγάρι κάθε φορά», είπε ο Σκουλός και η ταραχή ήταν εμφανέστατη μεταξύ των παικτών.

Στέλλα - Γιάννης και Θοδωρής - Ιωάννα τα υποψήφια προς αποχώρηση ζευγάρια. Πώς ψήφησαν οι παίκτες;

Η αποχώρηση

Τελικά, το ζευγάρι που έμεινε στο σπίτι ήταν ο Γιάννης και η Στέλλα ενώ από τους άλλους δύο, ο Θοδωρής πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους, οπότε και παρέμεινε επίσης.

Το ταξίδι αυτό για τη Στέλλα τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει και αυτά ήταν τα λόγια της μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η φωτογραφία που πήρε τη δουλειά

Στον αντίποδα τώρα, η λήψη που ενθουσίασε τους κριτές και τελικά κέρδισε τις εντυπώσεις και τη δουλειά ήταν αυτή της Άννας και του Θάνου.

Το επόμενο επεισόδιο

Μετά την αναμνηστική φωτογραφία με όλα τα μοντέλα στο σετ [επάνω] οι διαγωνιζόμενοι επέστρεψαν στο σπίτι για να προετοιμαστούν για την επόμενη δοκιμασία. Ιδού ένα preview του τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο