«Σασμός»: Ο Αστέρης και η Αργυρώ τρολάρουν τις «Άγριες Μέλισσες» και το κοινό υποκλίνεται [video]

29.09.2021
«Σασμός»: Ο Αστέρης και η Αργυρώ τρολάρουν τις «Άγριες Μέλισσες» και το κοινό υποκλίνεται [video]
Χαμός και στο Twitter με τις δύο σειρές.

Πρόκειται για δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης στη φετινή σεζόν που συμπίπτουν μόνο για μισή ώρα στον "αέρα" και "σκίζουν" σε τηλεθέαση.

Οι «Άγριες Μέλισσες» μόλις επέστρεψαν για την τρίτη σεζόν τους στον ΑΝΤ1 και ο "Σασμός" έκανε φέτος την πρεμιέρα του στον Alpha.

Μία σκηνή από το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού έδωσε την αφορμή για απίθανα σχόλια στα social media καθώς εντοπίστηκε από "αετομάτηδες" fans κάτι που προφανώς ήταν εκτός σεναρίου και αποτέλεσε trol από μόνο του.

«Σασμός»: Παντρεμένη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» η Βασιλική - Ξέρεις ποιον;

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης) πηγαίνει την Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη) στα μελίσσια του όπου για να προστατευτούν φορούν και οι δυό το κλασικό καπέλο του μελισσουργού.

Αυτό το στοιχείο από μόνο του ήταν αρκετό για να δώσει το έναυσμα για συσχετισμό και σχόλια όπως τα παρακάτω.

Μία πιο προσεκτική ματιά στον ακριβή διάλογο μεταξύ των πρωταγωνιστών ίσως κρύβει κάτι άλλο. Όπως επισήμανε χαρακτηστικά χρήστης του Twitter, η ατάκα του Ορφέα "Δεν είναι άγριες" -και άρα δεν τσιμπάνε- κάνουν τη Χριστίνα να ξεσπάσει σε γέλια με τόσο αυθόρμητο τρόπο που ίσως φανερώνει ότι το σχόλιο ήταν εκτός σεναρίου.

Σε κάθε περίπτωση το στιγμιότυπο είναι απολαυστικότατο. Ιδού:

Ορφέας Αυγουστίδης - Μαρία Τζομπανάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μπαμπά και γιαγιάς με το νεογέννητο

Το σημερινό επεισόδιο στον «Σασμό»

Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για την απιστία του Στεφανή, διαλύεται και ξεσπά στον Μαθιό. Αυτή η ένταση όμως θα τους φέρει πιο κοντά! Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο ενώ η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος. Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο σύντροφός της, Θανάσης Τότσικας και το μυστικό που τους "δένει" πιο πολύ

Τι θα δούμε σήμερα στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη και οι αδελφές της ταράζονται από την απρόσμενη επίσκεψη του Ακύλα. Επείγει, όμως, να βρουν τρόπο να βοηθήσουν τον Λάμπρο. Ο Ζάχος λέει στην Ελένη ότι ο Λάμπρος πρέπει να παραδοθεί. Θα καταφέρει να την πείσει ο πρώην αγαπημένος της; Ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα. Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πάει στο Διαφάνι και, μετά από πολύ καιρό, συναντά τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσουν στην πρώτη τους συνάντηση; Ο Τόλλιας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν τον επισκέπτεται ο μεγάλος γιος του, ο Θανάσης. Όλο το χωριό είναι συγκρατημένο με τον ερχομό του Ζάχου, καθώς γνωρίζουν πως είναι ένας από τους πραξικοπηματίες. Και ο Ταξίαρχος Σκαφάς αμφιβάλει για τον Ταγματάρχη. Εκείνος, όμως, τι κρύβει στην καρδιά του;