«Άγριες Μέλισσες»: Η σοκαριστική σκηνή του Μελέτη και ο ρόλος της συντρόφου του σε αυτή

29.09.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η σοκαριστική σκηνή του Μελέτη και ο ρόλος της συντρόφου του σε αυτή
Ο Μελέτης αυτομαστιγώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της σειράς -και με την καλή και με την κακή έννοια, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις στα social media.

Χθες το βράδυ (28/9/2021) προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς "Αγριες Μέλισσες" και μία από τις σκηνές που δίχασε το κοινό -που, όπως φαίνεται, ακόμη δεν έχει κατασταλάξει, στο σύνολο του πώς νιώθει απέναντι στο πώς εξελίσονται όλες οι υποθέσεις παλαιών και νεότερων χαρακτήρων- ήταν και το αυτομαστίγωμα του Μελέτη.

Σε μια πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή του, ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) τιμωρεί, προφανώς, τον εαυτό του για τα κρίμματά του, μαστιγώνοντας το ίδιο του το σώμα με τη ζώνη του, ενώ πρώτα φάνηκε να μην μπορεί να ανασάνει και να υποφέρει από πόνο. Προφανώς βιώνοντας μιας μορφής κρίση πανικού κατέληξε στην ποινή που έχει ο ίδιος επιβάλει στον εαυτό του, ποινή που εφαρμόζει με πόνο μέσα στο δωμάτιο που μέχρι πρότινος ανήκε στην αγαπημένη του, Πηνελόπη.

Ναι μεν, αλλά...

Η σκηνή αυτή δίχασε το κοινό. Πολλοί εκφράστηκαν με δέος απέναντι στη δύναμη της ερμνηνείας και την απελευθέρωση των συναισθημάτων, όμως δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά απέναντι σε μία ακόμη συναισθηματική κατάρρευση ενός ψυχικά ασταθους και άρρωστου ανθρώπου, όπως χαρακτηρίζουν τον Μελέτη.

Σε κάθε περίτπωση, η σκηνη αυτή έκανε αίσθηση και σε αυτή την κατεύθυνση μεγάλο ρόλο έπαιξε το μακιγιάζ στην πλάτη του Γιώργο Γεροντιδάκη που επιμελήθηκε προσωπικά, η Άσπα Κωνσταντοπούλου. Η μακιγιέζ της σειράς είναι εδώ και δυο χρόνια η σύντροφος του ηθοποιού και μοιράστηκε εικόνες από το "πόνημά" της στην πλάτη του αγαπημένου της.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο "Μελέτης" κάνει διακοπές με τη σύντροφό του - Οι αναρτήσεις που αποκάλυψαν μια σχέση που μετρά έναν χρόνο πια

Τι θα δούμε σήμερα (29/9/2021) στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη και οι αδελφές της ταράζονται από την απρόσμενη επίσκεψη του Ακύλα. Επείγει, όμως, να βρουν τρόπο να βοηθήσουν τον Λάμπρο. Ο Ζάχος λέει στην Ελένη ότι ο Λάμπρος πρέπει να παραδοθεί. Θα καταφέρει να την πείσει ο πρώην αγαπημένος της; Ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα. Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πάει στο Διαφάνι και, μετά από πολύ καιρό, συναντά τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσουν στην πρώτη τους συνάντηση; Ο Τόλλιας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν τον επισκέπτεται ο μεγάλος γιος του, ο Θανάσης. Όλο το χωριό είναι συγκρατημένο με τον ερχομό του Ζάχου, καθώς γνωρίζουν πως είναι ένας από τους πραξικοπηματίες. Και ο Ταξίαρχος Σκαφάς αμφιβάλει για τον Ταγματάρχη. Εκείνος, όμως, τι κρύβει στην καρδιά του;