Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν και το Twitter «γλέντησε» με το φανελάκι -και τη γάτα- του Κωνσταντή

28.09.2021
Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν και το Twitter «γλέντησε» με το φανελάκι -και τη γάτα- του Κωνσταντή
Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 χθες (27/9/2021) και το κοινό έχει πάρει ήδη θέση.

Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν και μας τοποθέτησαν χρονικά ακριβώς την παραμονή του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967. Μάθαμε τι συμβαίνει με όλους τους πρωταγωνιστές και η αγωνία κορυφώθηκε για τη συνέχεια.

Οι αντιδράσεις του κονού σε αυτό το πρώτο επεισόδιο τα είχαν όλα, όπως φάνηκε στα social media: Υπήρξαν οι ενθουσιασμένοι με το σενάριο, την πλοκή και τις ερμηνείες, όμως υπήρξαν και εκείνοι που δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους, αρχικά ως προς το «αδικαιολόγητο κενό», όπως το χαρακτήρισαν, των 5 μηνών, από εκείνη τη βραδιά μεχρι το επόμενο πλάνο.

Το γεγονός ότι δεν είχαμε πλάνο Κωνσταντή - Δρόσως στο πρώτο επεισόδιο σχολιάστηκε αρνητικά επίσης. Κατά τα άλλα όμως, ο Κωνσταντής είχε την τιμητική του.

«Άγριες Μέλισσες»: Οι πρώτες εικόνες από τα νέα επεισόδια μας "άνοιξαν την όρεξη» [photos]

Μην μπορώντας να αντιμετωπίσει τη ζωή όπως του προέκυψε -χωρίς τη Δρόσω, δηλαδή- ο Κωνσταντής έχει αφεθεί στο αλκοόλ και στις τυχαίες σχέσεις -όπως αυτή με τη Ζωή Μεγαρίτη, όπως είδαμε, η οποία όμως τον αποχαιρέτησε καθώς επέστρεψε ο σύζυγός της, Ακύλας, από τη φυλακή.

Και κάπου εκεί, ο Κωνσταντής εμφανίστηκε με το φανελάκι και μία γάτα που είχαμε δει και σε προηγούμενο πλάνο στο σπίτι που μοιράζεται με τον Νικηφόρο και το Twitter τρελάθηκε. Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά "χτυπήματα".

Η Λενιώ ανάμεσα σε δυο άντρες

Η εμφάνιση του Ζάχου στο Διαφάνι μια τόσο κρίσιμη στιγμή ταράζει εκ νέου τις ισορροπίες και εγείρει ερωτηματικά ως προς το μέλλον. Ο Ζάχος δείχνει έντονο το ενδιαφέρον του προς τη ζωή της πρώην αρραβωνιαστικιάς του και του νυν συζύγου της, όμως τι θα συμβεί όταν ο Λάμπρος βρεθεί στη λίστα εκείνων που πρέπει να συλληφθούν; Πώς θα αντιδράσει όταν η Λενιώ δεν του αποκαλύψει πού κρύβεται; Ποιος είναι πραγματικά ο Ζάχος Λυκογιάννης;

Αναμένοντας τις εξελίξεις, ιδού το trailer του σημερινού (28/9/2021) επεισοδίου